אז ככה
אני מאוד אוהב את מאריה אבל לכל אורך התקופה האחרונה היא נעה אצלי בקיצוניות על הסקאלה שבין לעצבן אותי לבין להלהיב אותי.
פעם היא נותנת הופעה מלאה ממש טובה ווקאלית באוסטרליה, פעם היא מוציאה שיר גרוע ממש, פעם היא מפתיעה באיזה מועדון ג'אז ומאלתרת עם נגנים...
על ההופעה בBET אני אפילו לא יודע איך לאכול את זה. זה היה ממש שפל המדרגה. זמרת עם יכולות כמו שלה ומעמד כמו שלה מחלטרת בפלייבק מלא זה נורא בעיניי. אף לא תו אחד בלייב, היא לא יודעת "למכור" את זה כמו שצריך וההופעה לא הייתה אמינה בגרוש (כאילו, מילא שזה היה פלייבק מלא אז לפחות שתופיע בצורה שאיכשהו תגרום לחשוב שאולי זה לייב. היא התקרבה והתרחקה מהמיקרופון בצורה כל כך לא אמינה שגם אדיוט יכול להבין שהיא לא שרה את זה באמת.. אם כבר פלייבק מלא אז שתלמד קצת מג'ניפר לופז איך עושים את זה במקצועיות חח). בכלל, היא אשכרה בזבזה אנרגיה על להקליט ווקאלז חדשים לשיר הזה באולפן מאשר פשוט לשיר אותו ככה בלייב. היא באמת מעדיפה להוציא כסף (אפילו שזה בטח גרושים בשבילה, זה עדיין כסף) על שעות אולפן, עריכה, מיקס וכו' מאשר פשוט לשיר את זה? מה נסגר איתה?
אבל, לעומת זאת, אני חייב להגיד שהגרסה הספרדית של #ביוטיפול מצויינת לדעתי. אני ממש חושב שהשיר נשמע, זורם ועובד יותר נכון בגרסה הספרדית. חבל שזה לא הוקלט בספרדית מלאה לאורך כל השיר. מלבד זה שזה נשמע לא גמור כל כך ודי חובבני ברמת המיקס (שומעים הבדלים בווליום בין הקטעים של הספרדית לבין הקטעים המקוריים באנגלית למשל), זה עדיין עובד לי יותר טוב מהגרסה המקורית באנגלית.
גם הקליפ לדעתי ממש סבבה ומוציא אותה פחות פאתטית מאשר בקליפ המקורי (בואו נודה באמת, מאריה לא יודעת לרקוד והנסיונות שלה לרקוד ולפתות את מיגל בקליפ המקורי היו די akward..) והאווירה של השיר עוברת לי נכון יותר בקליפ החדש.
הערה יחידה שיש לי על הקליפ החדש - מאריה, אם כבר את מנסה לדמות סיטואציה שאת מקליטה את השיר באולפן, גם את זה כדאי לעשות באופן אמין. תתקרבי למיקרופון, אף אחד לא מקליט ככה באולפן! מי כמוך יודעת.