קליפ חדש ל-Thirty Seconds To Mars!

ערן1987

New member
קליפ חדש ל-Thirty Seconds To Mars!

הלהקה האמריקאית המצליחה Thirty Seconds To Mars עומדת לשחרר את אלבומה החדש "Love, Lust, Faith and Dreams" בעוד פחות מחודש, אלבום שיוצא כ-3.5 שנים אחרי אלבומם הקודם והמצליח This Is War שבסיבוב ההופעות שלו הם הגיעו אפילו לישראל. הסינגל החדש של הלהקה הוא Up In The Air שזוכה לקליפ בן למעלה מ-8 דקות, לא הראשון של הלהקה שאורך ככה. הקליפ בויים/מפיק/נערך על ידי סולן הלהקה, השחקן ג'ראד לטו ("רקוויאם לחלום", "שר המלחמה").

מה דעתכם על השיר? מה דתעכם על הקליפ? האם הלהקה תצליח לשחזר את ההצלחות הקודמות שלך?

אבישי ר

New member
עוד אחת מהלהקות שהייתי שומע פעם.

לפני שאני אתבלבל ואגיד ש Thanks For The Memoris שלהם, אני אסתכל על האלבום שהם הוציאו ב2006/2007 ואוודא שאני לא טועה שוב.

*אני יודע שTFTM של FOT*

לא אהבתי את השיר. משעמם ואין לי יותר מדי להגיד עליו.

עדידי15

New member
שונאת קליפים מבולגנים, אבל הוא די נחמד...

גם השיר טוב, לפחות עכשיו ג'ראד פחות צורח
. בכל אופן אני מעדיפה אותו בתור שחקן (רקוויאם לחלום
)

DAN1EL

New member
ו-

מבחינה פורמליסטית/צורנית הסרט אדיר.

משאר הבחינות - סרט חינוכי מדי וטראגי מדי לטעמי.
הוא לא משאיר לך טיפה של מקום לאמביוולנטיות, הוא ממש צורח עליך:
"סמים זה רע!". אני אוהב שמשאירים קצת אפור.

ב"ברבור שחור" לעומת זאת - שם הרגשתי כבר לגמרי אמביוולנטיות בסוף הסרט. האם שווה או לא שווה להקריב את עצמך בשביל האמנות שלך? - זו לדעתי תשובה שנשארת פתוחה בסוף הסרט, וכך אני מעדיף.
אני לא בא לראות סרט כדי שיחנכו אותי.

ערן1987

New member
אני חושב שזה סרט אדיר, מהאהובים עליי ביותר

אי פעם! בכלל, המשחק של אלן בורסטין הוא תצוגת המשחק האהובה עליי ביותר אי פעם, נקודה.

גם "ברבור שחור" מצוין.

ערן1987

New member
כל הכבוד להם על הקליפ הממש שאפתני הזה

קליפ יפהפה, צבעוני מאוד עם עיצוב אומנותי מעולה. עם זאת - אין לי מושג מה הוא מנסה להגיד, למרות שאני בטוח שאיפשהו מתחבא בו איזשהו מסר שקר כלשהו.

השיר אחלה ביותר, קליט יחסית ולא כסאחיסטי כמו שחשבתי יהיה לסינגל ראשון שלהם.

למעלה