קליפ חדש ל- Juana Molina!

Music Man XD

New member
קליפ חדש ל- Juana Molina!

הזמרת הארגנטינאית המוערכת שחררה לאחרונה את האלבום החדש שלה, ולרגל המאורע, הנה קליפ לסינגל "Eras". אני יודע שרבים מכם וודאי הולכים "לדלג" על זה, אבל עצה שלי - אל! זה קליפ מעולה ושיר מצוין.

http://www.youtube.com/watch?v=Cl7h3KDMJFU

Music Man XD

New member
אתם בטח חושבים:

"אוי, נדב הפלצן הזה עם החרטא שלו עוד פעם, אין לי כוח לשטויות האלה *מאזין לארטפופ*"

אבישי ר

New member
אני צוחק בקול!

אשמע מאוחר יותר. אני צריך לצאת מהמחשב, לנוח קצת אחרי הכאב ראש שארטפופ עשה לי.

Music Man XD

New member
אז אני מבין שלא אהבת את האלבום.

אשמח לשמוע ביקורת מלומדת.

ואני שמח שזה הצחיק

אבישי ר

New member
לא שלא אהבתי,

פשוט לכל שיר היא דוחפת את הקטעים האלקטרוניים החופרים האלה. היא לא יודעת לעשות את זה במינון ועד עכשיו כואב לי הראש.

הרמה של האלבום הזה כל כך נמוכה. פשוט מאכזב ועצוב שזמרת שעשתה שירים כמו Bad Romance, Paparazzi, So Happy I Could Die ו-Just Dance נופלת לאלבום כזה עלוב ואפילו הייתי אומר טראשי.

ושלא תבין לא נכון, יש כמה טובים כמו Sexxx Dreams שזה באמת שיר שאני יכול להגיד עליו שהוא ברמה של Government Hooker למשל, אבל הרוב פשוט בינוני/גרוע/חופר ברמה שעדיף להעביר.

Music Man XD

New member
אני די מסכים.

לדעתי היא צריכה לעשות דברים הרבה יותר פשוטים. שתתמקד בשירים טובים, "נקיים", בלי בולשיט. היא מתפזרת. ואני לא מתכוון לגיטרה אקוסטית וזהו, אני מתכוון לדיוק.

דייב אוקומו, שעבד עם ג'סי וור על אלבום הבכורה שלה, אמר שמוזיקה היא כמו בישול - כל ה"מרכיבים" צריכים להיות בדיוק במידה הנכונה. והוא צודק.

מוזיקאי שיודע לשלב את כל המרכיבים הנכונים, בכמויות ומינונים הנכונים, שמצליחים לגעת "בדיוק" בנקודה ו"לצבוט" בה - הוא מוזיקאי גדול.

DAN1EL

New member
מסכים איתך וגם עם מה שנדב אמר.

הכי טראשי וזול.

ערן1987

New member
אין לי מושג מה זה היה עכשיו

אבל זה היה בהחלט מאוד מיוחד, שונה ומוזר - במובן הטוב ביותר. לא הבנתי מילה ממה שהחואנה הזו שרה אבל זה היה אפל ומעניין והקליפ מוסיף המון לאווירה של השיר.

תודה על ההמלצה!

DAN1EL

New member
מגניב!

הקליפ והאווירה הכללית של השיר מזכירים לי קצת את iamamiwhoami.

הבסים קצת חזקים מדי.
והגיטרות שנכנסות באמצע קצת מיותרות מבחינת הפקה.
הייתי מעדיף שההפקה תהיה יותר אלקטרונית כאן ופחות עם כלים חיים.

למעלה