קליפ חדש לקילרז!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקילרז!

אחרי עשור של הצלחה, שכללו בין היתר 4 אלבומי אולפן מצליחים (האחרון שבהם, Battle Born, יצא בשנה שעברה) וכמה להיטים גדולים, ישחררו הקילרז בעוד כחודש וחצי אלבום אוסף להיטים ראשון בשם Direct Hits. האוסף החדש יכלול להיטים גדולים כמו Mr. Brightside, When You Were Young ו-Human וגם שני שירים חדשים לגמרי, אחד מהם הוא Shot At The Night, הסינגל החדש שנועד לקדם את האוסף ושהופק על ידי M83.

מה דעתכם על השיר? והקליפ? איך אתם מסכמים את העשור הזה של הקילרז?

ערן1987

New member
אהבתי ביותר!

גרסה אלקטרונית-לייט של הקילרז? כן כן, למה לא! קליפ חמוד.

אני בסה"כ מאוד אוהב את הקילרז וחושב שהאלבום הראשון שלהם מעוללללללללללללה אבל אחריו הם קצת מיחזרו את עצמם ולא ממש התפתחו וזה התחיל להרגיש מאוד מתסכל בשלב מסוים.. אבל הם עדיין ממש אחלה

RTur

New member
אהבתי!

נורא אהבתי את הסאונד של השירה שעשו לו. זה יוצר אווירה נורא מעניינת לשיר. ההפקה נורא מינימלית אבל השירה שלו נשמעת "גדולה" כזאת.. הניגוד הזה עובד לי ממש יפה!
יופי של שיר.

ערן1987

New member
אתה מכיר עוד חומרים של הקילרז? יש להם כמה

שירים שקצת מזכירים את זה באווירה שלהם

RTur

New member
לא הרבה, מכיר בעיקר את הסינגלים

somebody told me, human, mr. Brightside...

ערן1987

New member
אז אולי האוסף יתאים לך.. תנסה גם את האלבום

הראשון והמצוין שלהם, נראה לי שתאהב אותו

RC153

New member
קילרז
|חפירה|

אהבתי את הקליפ, השיר גם נחמד, הסיפור מקסים ולאס וגאס מהממת
(הסיפור של הקליפ קצת מזכיר לי את הקליפ של a dustland fairytale שלהם)רק חבל לי שבסינגל הראשון שפותח את אלבום הלהיטים לציון עשר שנים רואים רק את הסולן שלהם
הייתי אוהבת יותר אם היו מראים את החברה האחרים.

איך מסכמים עשר שנים של הקילרס

קודם כל (לדעתי) 2004 היא השנה שהייתה הכי טובה בחיים שלהם ! אין רצועה שאני לא אוהבת בHOT FUSS. פשוט אלבום מעולה. והטופ שלו זה Mr. Brightside ו-Somebody told me כמובן ! הסיבוב הופעות שלו גם היה מעולה, הם נשמעים מעולה ומופיעים מעולה ! (לא יצא לי לראות בעיני כמובן אבל מהופעות ומשמיעות זה נשמע יותר טוב מסיבובי הופעות אחרים שלהם, לא שהם לא מצויינים)

ככל שהשנים עוברות האלבומים פחות טובים לדעתי, אבל Sam's town גם מעולה, וגם ברנדון נשמע פחות או יותר אותו הדבר (שזה מעולההה). ב-2007 משתחחר אלבום אוסף שלהם, רוב החומרים בו הם הסגנון של HOT FUSS, ויש כאלה שהוקלטו עוד ב2003, מה שהופך אותו לאלבום השני הכי אהוב עליי של הקילרז
ובו אנחנו גם זוכים לשמוע רצועה שסוגרת לנו את טרילוגיית הרצח שלהם.. שאגב אלו 3 שירים מצויינים! חלק מההכי טובים שלהם לדעתי

day N age הכי פחות מוצלח לטעמי... וגם battle born, מישהו תיאר אותו בעיתון כ"שירי כנסיות" וזה ממש ככה.. אני אוהבת יותר את השירים ה"כבדים" יותר שלהם מאשר העדינים האלה.... הכי אהוב עליי ממנו הוא runaways המעולה

מוקדם יותר השנה הם הופיעו באצטדיון וומבלי, שזה גם דבר ענק בשבילם
הדבר שהכי יכל לסכם את ה-10 שנים הללו הוא הופעה של הקילרז, שבאיזשהו שלב היה סיכוי שהייתה מתקיימת בארץ, אבל לצערי העצוםםםםם זה לא קרה ונותרתי מאוכזבת, וגם בלי תאריכים לאירופה :'(
(סיפור עצוב)

למעלה