קליפ חדש לקאשה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקאשה!

הזמרת-יוצרת המצליחה שיחררה לפני כחודש וחצי את אלבומה החדש Warrior, ממנו כבר יצא הלהיט הגדול Die Young, ועכשיו היא משחררת ממנו את הקליפ לסינגל החדש C'Mon.

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? מה דעתכם על קאשה באופן כללי?

אבישי ר

New member
נשמע לי כמו Tik Tok.

לא אהבתי את הקליפ בכלל, השיר עצמו נשמע לי מיחזור של Tik Tok ולא מצליח לתפוס אותי. דעתי על קאשה? סתמית. מסוג הזמרות שהייתי מתייג אותן כזמרות של להיט אחד, אבל זה לא ככה במקרה שלה (וחבל). היא חייבת גם להפסיק לנסות להיות מוזרה, להפסיק לחשוב שאם היא תכניס סימנים שטניים לקליפים שלה ולכל דבר שני שהיא עושה, זה יצור רעש סביבה ויותר מזה, שתפסיק לערב את המשפחה שלה בשטויות האלו.

RTur

New member
אני אוהב את האלבום הזהההה

אני אוהב את השיר הזה, הוא ממש כיפי אבל... אני דווקא לא חושב שהוא הבחירה הכי חכמה לסינגל כרגע, לדעתי יש באלבום שירים יותר חזקים ממנו. באלבום הזה הייתי מציע לה לעשות ביונסה ולהוציא כמעט הכל.. כמעט לכל השירים באלבום יש פוטנציאל לטרוף את המצעדים.
Warrior, Crazy Kids, Supernatural, I Only Wanna Dance With You, Dirty Love לדעתי יכולים לעשות את העבודה יותר טוב מC'mon. את C'mon הייתי מוציא אחרי כל אלה.

לגבי הקליפ, הזוי, חמוד, משעשע וכיפי אבל לא משהו מיוחד. למל"מ כזה..

לא אהבתי את קאשה לפני, אבל באלבום הזה היא קנתה אותי לגמרי.

RTur

New member
ממש לא

באלבום הקודם (לפחות הסינגלים שיצאו ממנו) היא נשמעה לי די מעצבנת וחופרת, הן בשירים והן בהפקות. באלבום החדש היא פשוט לא מעצבנת אותי בו חח, השירים קצת יותר מוסיקליים וכיפיים לאוזן, אני מרגיש שבאלבום הזה היא שרה יותר מאשר מראפרפת בניגוד לאלבום הקודם שהיא יותר דיברה מאשר שרה, ההפקות מרגישות לי יותר "אווריריות" ולא עמוסות מדי בסינטים הצורמים שאפיינו את האלבום הקודם - זה היה נחמד בטיק טוק אבל כשזה חזר על עצמו גם בשאר השירים זה נהייה כבר מעצבן (אני מתייחס גם לEP וגם לאלבום עצמו, מבחינתי זה אותו אחד), השימוש בגיטרות, גם האקוסטיות וגם החשמליות נותן הרגשה קצת יותר חיה. הכל פשוט נורא עובד לי באלבום החדש.

ערן1987

New member
אישית הרגשתי שהאלבום הזה מ-א-ו-ד דומה לקודמו

ולא במובן הרע כי אהבתי את האלבום הקודם. אגב, אם אהבת את האלבום החדש שלה אז תשמע גם את ה-EP שלה Deconstructed שכולל גרסאות אקוסטיות לשירים מהאלבום החדש ול-Blow

RTur

New member
שמעתי את Deconstructed

מבחינתי גם הוא חלק מW...
אהבתי נורא את Blow, Supernatural ו- Die Young. הם מדהימים!מהקאבר לדולי פרטון פחות התלהבתי

ערן1987

New member
אני אוהב את קאשה!

זה עוד שיר כיפי וזורם שלה, קליל ופשוט ומהנה כמו שצריך - וכך בדיוק גם הקליפ שלה.

אנשים צריכים להיות קלילים יותר לפעמים.

spiceupmylife1

New member

Rud3 Boi

New member
קאשה באה לעשות פופ-אלקטרו, והיא עושה את זה

מעולה.

מה שכן, מבחינת תדמית וסטייל, היא חפרה.
היא צריכה להפוך את עצמה מבחינת סטייל היא צריכה ללכת למקום יותר חד ומדויק, ולעזוב את הלוק הבוהו שהיא תקועה בו, ולהפסיק להראות כמו פח זבל מהלך.

למעלה