קליפ חדש לקאשה - Die Young

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
קליפ חדש לקאשה - Die Young

http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

עם כל קונספירציית האילומינטי שנהייתה סוג של פופולארית בשנים האחרונות, הקליפ הזה נראה כאילו היא בכוונה הכניסה את האלמנטים האלה כדי שידברו על זה. אצל גאגא למשל זה איכשהו השתלב והסתדר ואם לא הייתי קורא על זה יכול להיות שגם לא הייתי שם לב, פה זה נראה כל כך מאולץ חחח על מי את עובדת?
את השיר אני עדיין אוהב.

רצח בהבנה יצא מהקליפ הזה עם מסר אחד

"אני קאשה! ויש לי שן זהב מגניבה!"

ורצח בהבנה חושב שזה תמיד. תמיד, נראה ממש רע כשזמר מתחיל לעשות תנועות משונות עם הפה שלא תואמות את איך שהוא היה שר אורגנית, רק כדי שנראה איזה יופי של דבר עשו בשיניים שלו. זה נראה רע על קנייה, וזה נראה רע על קאשה. גם הקלוז-אפ על הפה היה שוט רע מאוד בקיס-קיס (שיר רע מאוד בפני עצמו, אבל שם לכל הפחות זה היה רלוונטי, רק חבל שזה הדגיש את העור הרע של קשה), אז פה האיפור/פוטושופ מסתיר את זה, רק שזה גם לא רלוונטי וגם לא עוזר בכלום לקליפ, שהוא בסה"כ די מעאפן. קאשה היא לא רקדנית גדולה, אז הקטעים עם הרקדנים נראים הרבהי ותר כאילו היא עמוד שרוקדים סביבו, ולא כאילו היא מרכז תשומת הלב (בניגוד נגיד לבריטני, גאגא או ביונסה, שאצלן זה באמת נראה כאילו הרקדנים הם הרקע למה שהן עושות)

ואפרופו גאגא, הקליפ הזה נראה כאילו היא קאשה פשטה על ארון השאריות של גאגא, והקליפ יצא כמו בן כלאיים מעוות בין BTW לאלחנדרו.

השיר עצמו דווקא חמוד ומאוד קליט, אולי אפילו ברמה של טיק טוק. לא הדבר הכי טוב שיצא מתעשיית הפופ אי פעם אבל בטח הדבר הכי טוב שקאשה עשתה מאז להיט הבכורה שלה. ורצח בהבנה הקישב לו לא פעם

ערן1987

New member
"והקליפ יצא כמו בן כלאיים מעוות בין BTW

לאלחנדרו"
!!!!

CantBeTamed

New member
מה הקטע עם כל הסמלים השטניים?

כוכב עם 5 קודקודים, צלב הפוך(השתמשו בצלבים הפוכים בטקסי גירוש שדים), פירדמידות, עין אחת.
אגב עניין הפירמידות ועין אחת כבר נחרש אצל מלא מלא אמנים.

בכל מקרה, עוד שיר, עוד קליפ, עוד סתם משהו.
לא מרגשת, לא כובשת, ולא ממש מעניינת.
אוקיי אז היא לוקחת את האלקטרו-פופ כסגנון שלה, אבל תמנפי את זה חמודה.

אבישי ר

New member
לא כזה קשה להבין שזה מגיע לקאשה...

היא פשוט מנסה למשוך אחרייה צומי בכל דרך אפשרית. חבל שהיא כל כך טראשית ולא מעניינת (או שלא חבל?).

ערן1987

New member
זה אחלה שיר, אני דווקא אהבתי אותו

איך הולך לו במצעדים?

לגבי הקליפ עצמו - סקסי!
רק מה נסגר עם הסוף שלו?

למעלה