קליפ חדש לפינק!

ערן1987

New member
קליפ חדש לפינק!

עם להיט גדול נוסף ביד שלה (Blow Me One Last Kiss) ואלבום ראשון שמצליח לכבוש את הפסגה האמריקאית (The Truth About Love), משחררת פינק קליפ חדש - הפעם לסינגל החדש Try.

הקליפ בויים על ידי פלוריה סיגיסמונדי (שביימה בעבר לקיור) והכוריאוגרפיה נוצרה על ידי The Golden Boyz (שעבד כבר עם מדונה בעבר) ועם אמנית הטרפז שאיתה עובדת פינק באופן קבוע. הרקדן שמופיע בקליפ הוא קול פראטס. על יצירת הקליפ אמרה פינק: "Making this video was the most fun I’ve ever had in my entire career. I never wanted it to end. It’s my favorite video ever".

מה דעתכם על הקליפ? מה דעתכם על השיר? האם התגעגעתם לפינק ואתם שמחים שהיא חזרה לאחרונה או שהייתם מעדיפים שתמשיך לנוח?

Jasper Jasper

New member
לא יודע למה אני לא מצליח להתחבר אליה

באלבום הזה ספציפית כי את הקודמים די אהבתי. זה כולל גם את הקליפים. קליפ לא רע, אבל משהו לא מתחבר לי.

לגבי הריקוד בקליפ, יותר אהבתי את הגרסא של שאקירה בdid it again
http://www.youtube.com/watch?v=igcsNG4aruA

DAN1EL

New member
כי היא נודניקית מקצועית.

בחורה כזאת שאתה מצפה שאם תראה אותה ברחוב היא תצרח עליך: "אני מגניבההההה!!!!!!!!!!".

גילוי נאות: טרם שמעתי את השיר החדש שלה, או נתקפתי ברצון לעשות זאת.

DAN1EL

New member
דווקא לא כזה.

סתם אין לי כוח אליה כרגע.

אפילו כתבתי לא מזמן בפורום כריסטינה שאני אשמח אם היא תצטרף ל-The Voice.

ערן1987

New member
עכשיו כשאני חושב על זה

היא יכולה להיות מחליפה הרבה יותר טובה לכריסטינה מאשר שאקירה. אני מהמר ששאקירה תהיה פוצי-מוצי שכזו וגם אם פינק הייתה פוצי-מוצי היא הייתה עושה זאת בדרך הייחודית שלה.

ערן1987

New member
ממש אהבתי את הקליפ

הוא אומנותי מאוד ביחס לזמרת מאוד מסחרית כמו פינק, במובן מסוים זה המקבילה ההוליוודית לקליפ ההוא של סיגור רוס ששייה לבוף הופיע בו. לא צריך להיות מבין גדול כדי להבין שכל הריקודים זה אלגוריה למערכת היחסים שלהם כזוג.

והשיר מצוין, אני מאוד אוהב אותו. אני מת לשמוע כבר ת'אלבום החדש שלה!

אני לא אוהב את פינק

אבל ממש אהבתי את השיר והקליפ הזה.

וגולת הכותרת - הוא הבחור ההורססססססססססססססססס כ"כ

איזה מושלם

ערן1987

New member
אתה יודע איך נראתה מודעת הדרושים

לרקדן שמופיע בקליפ? ככה:

"לקליפ החדש של פינק דרושים 6 ריבועים, למעוניינים נא לשלוח תמונות שלכם בלי חולצה למייל [email protected]"

למעלה