קליפ חדש לני-יו!

ערן1987

New member
קליפ חדש לני-יו!

זמר האר'נ'בי כבר הספיק השנה לשחרר את הלהיט Let Me Love You אבל אלבומו האחרון, R.E.D שיצא בתחילת החודש, לא ממש זוכה להצלחה לה הוא רגיל אלא יותר לחוסר ההצלחה של אלבומו הקודם Libra Scale. הסינגל החדש של ני-יו, Forever Now, הוא עוד שיר פופ-דאנס שמרחק את הזמר מקו האר'נ'בי שהיה לו בתחילת הדרך.

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ?

Rud3 Boi

New member
יש לי משהו להגיד על ני-יו

אם הבנתי נכון, הוא כאילו המנטור של קונרד מיינרד הזה, שאמור להיות הגירסא הבריטית לג'סטין ביבר, או עוד ג'סטין ביבר.

בכל מקרה, אני הרבה יותר אוהב את שניהם כצוות מאשר את ג'סטין.
גם כי שניהם יותר חתיכים, בזמן שג'סטין ביבר פשוט לא חתיך בשום צורה ואשר דומה לתרנגולת הזאת מפרפר נחמד שקוראים לה נולי, וגם כי שניהם יותר מוכשרים לדעתי.

Rud3 Boi

New member
שניהם משעממים.

מרגיש לי כאילו ני-יו התחפש לברונו מארס.
הוא צריך לחזור לאראנדבי, לשירים כמו So Sick.

אני יודע בדיוק איך הוא הולך להישמע

אז למה לי לנסות לשמוע אותו?

באמת חבל לי, הוא מהיותר מוכשרים. עדיף שיעשה R&B מאשר דאנס-פופ כמו Let Me Love You.

ערן1987

New member
אני כ"כ מסכים איתך

שירי הדאנז שלו כ"כ ממוחזרים שזה כבר מאעפן ולא מעניין בשיט. לא שהאר'נ'בי שלו היה מעולה, אבל זה היה הרבה יותר מעניין מהדברים שהוא עושה לאחרונה

ערן1987

New member
זה משעמם וזה מאעפן וזה ממוחזר וזה בנאלי

די, תפרוש. תודה.

you keep using that dance beat

I do not think it means what you think it means

רצח בהבנה די בטוח שהמפיק של השיר הזה לא דובר אנגלית, ונה יו מחוייב בחוזה לבצע לצלילי מה שזה לא יהיה שהוא מפיק, כי אחרת לרצח בהבנה לא ברור למה השיר הזה, שהוא על כאב, פרידה וחוסר אונים מונח על מצע של מוזיקת דאנס שמחה וקלילה שהקשר היחיד שאולי יש לה למילים הוא מעט פסנתר.

וגם הקליפ נראה כמו שני קליפים שהקשר בינהם הוא מקרי בהחלט - אחד מהם הוא על הכאב של נה-יו. הוא עצוב בגשם, הוא צועק וזכוכיות רנדומליות נשברות סביבו. השני הוא קליפ לשיר מועדונים - נה יו רוקד בגשם עם מלווים, הוא מתאמן בסטודיו שלו עם כוסיות.

אבל בסה"כ, ולמרות שאין שום קשר בין השיר למנגינה, רצח בהבנה די מבסוט. נה יו לא נוטה לעשות שירים קצביים (הכי קרוב שלו זה closer המצויין. ורצח בהבנה לא מחשיב את השת"פ עם פיטבול כי זה שיר של פיטבול שנה יו במקרה מוצא את עצמו בו) , והשירים האיטיים שלו, מלבד "רדיו" המצויין גם הוא, שמהווים את רב פועלו המוזיקלי - הם פשוט משעממים. אז השיר הזה הוא אמנם לא מושלם, אבל הוא לכל הפחות מעניין, והוא גם לא נשמע רע בכלל, אז רצח בהבנה מאוד מוכן לותר לו על הדיכוטומיה שבו.

ערן1987

New member
אני לא חושב שכל שיר על נושא כאוב צריך

להיות שקט ורגוע, אם הוא קצבי ועשוי בצורה טובה זה יכול להיות אפילו יותר טוב.

אתה לא טועה, אבל

יש לעשות שיר קצבי על נושא כאוב, למשל חצי מהשירים שאדל עשתה (לצורך העניין RITD או FTTR), לעומת לקחת שיר שבאופן מופגן נועד להיות בלדה, ולשים אותו על קצב דאנס (למשל רמיקס של TT, של אותה אדל)

למעלה