קליפ חדש לג'סי וור!

Music Man XD

New member
קליפ חדש לג'סי וור!

ג'סי הופכת למלכת-דיסקו לערב אחד בקליפ החדש, המלווה את הסינגל החדש שלה - Imagine It Was Us. השיר משתחרר לרגל הוצאת ה-Gold Edition של האלבום שלה, וגם לרגל שחרור האלבום בפעם הראשונה בארצות הברית!

ג'סי נמצאת בסיבוב הופעות חדש מתחילת השנה ומקבלת המון חום ואהבה באירופה, בארצות הברית ובקנדה. הופעה שלה בניו-יורק אפילו שודרה ע"י MTV בשידור חי ברשת! בקיץ היא מתכוונת להשתתף בפסטיבלים רבים, ביניהם פסטיבל Plug שיתקיים כאן, בישראל. למי שלא יודע, ג'סי יהודיה, עבדה ככתבת בעיתון ה-Jewish Chronicle בלונדון לפני שהפכה לזמרת מקצועית, אומרת מדי פעם מילה ביידיש בהופעות, ואפילו "זכתה" למספר ציוצים אנטישמיים שכוונו לעמוד הטוויטר שלה (רלוונטי להיום, הייתי אומר).

http://www.youtube.com/watch?v=u03f5Wnwff0

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ?

אבישי ר

New member
וואי, איזה שיר מעולה!

את הקליפ אראה בהזדמנות, ממש אין לי כוח כרגע.

דרך אגב, אני שם לב שהיא ממש תופסת תאוצה בזמן האחרון. יש עלייה המון דיבורים.

Music Man XD

New member
טוב, אני אהבתי!

אחלה קליפ, אחלה שיר. כשהיא אמרה שיהיה "group dancing" חששתי שזה ייראה כמו עוד קליפ ריקודים סתמי. אבל הוא לא נראה כך בכלל.

קייט עושה איתה עבודה מעולה בכל מה שקשור לאימג'.

Music Man XD

New member
כן, מה אני אגיד לך.

אי אפשר לחיות פה במדינה הזו. עובדים כמו חמורים, וכלום. זה הכל בגלל ההתחממות הגלובלית, והדולר שקרס. ו"סברי מרנן".

Music Man XD

New member
זו תעודת עניות לטלוויזיה הישראלית.

תכנית נוראית. וההישענות שלה על סטראוטיפים עדתיים מיושנים מהבוידעם פשוט מכעיסה אותי. התוכן שלה דל, ממוחזר, לעוס, ופשוט לא טוב.

בכלל - ערוץ שתיים בשנים האחרונות הוא פשוט מביך.

ערן1987

New member
שיר ממש חמוד

אני לא חושב שהוא מציג את היכולת של ג'סי בכלל אבל הוא ממש חמוד וזורם כזה. לא יודע אם זה משהו שיהיה להיט ענק בעולם אבל זה בהחלט יכול להביא לה לא מעט נקודות זכות אצל הקהל הרחב.

Music Man XD

New member
אתה מתכוון ליכולת ווקאלית?

אם כן - בהרבה מהשירים שלה היא לא "פותחת" עד הסוף, וגם בשיר הזה, צודק. אני אוהב את זה מאוד אצלה. ההגשה שלה כל כך מחושבת ומדויקת. היא לא צועקת בשביל לצעוק, יודעת מתי להגביר ומתי להנמיך, מתי זמן למניירות ומתי זמן להגשה הכי מינימלית. היא מגישה מאוד אינטליגנטית.
בהופעות חיות היא קצת יותר "מגדילה" בד"כ, אבל עדיין שומרת על הקו הזה.

ולגבי להיט ענק - אני לא חושב שהוא יהיה כזה. אם יש לה שיר שיכול להפוך ללהיט ענק זה Wildest Moments. לדעתי זה דבר שהרדיו האמריקני ישמח מאוד לנגן, כמו שהוא חיבק את אלי גולדינג, אדל, פלורנס.
אבל זו לא המטרה שלה, להיות אדל החדשה. טוב לה, לדעתי, במצב הנוכחי. היא פשוט עושה מה שהיא יודעת - אם זה יתפוצץ באמריקה, אחלה, אם לא - גם אחלה. בקהלים מסוימים היא מצליחה מאוד ("חובבי מוזיקה", אפשר לקרוא לזה). "תמיד תהיה לי את פולין", ככה היא אמרה ששאלו אותה על הצלחה בארה"ב
(בפולין מתים עליה, היא קיבלה שם דיסק פלטינה ראשון וכאלה).

ערן1987

New member
כן, יכולת ווקאלית

ההגשה שלה טובה לדעתי אבל זה לא מציג יכולת ווקאלית יוצאת דופן או משהו כזה, זה מרגיש שהשיר מסתמך על הפקה נטו ולא משהו מעבר לכך - שזה בסדר בסה"כ אבל לא יודע, הייתי רוצה לשמוע אותה יותר "פותחת מבערים".

וגם לנו תמיד תהיה את פולין

למעלה