קליפ חדש לביונסה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לביונסה!

קליפ חדש לביונסה מהאלבום "4", הפעם לשיר I Was Here.

אתם יודעים מה לעשות.

Music Man XD

New member
נחמד שהיא תרמה את קולה למען

המטרה הזו. קליפ נחמד.
אני חושב שזה השיר הכי פחות טוב באלבום הזה.

RTur

New member
תמיד כיף לי לראות משהו חדש של בי

אמנם התזמון לא קשור בעליל אחרי שהיא כביכול סיימה את הקידום של האלבום ותכל'ס אמורה להתחיל כבר תקופה חדשה אבל לא מפריע לי לקבל עוד משהו ממנה, במיוחד שאת "4" אני ממש ממש אוהב.

הקליפ נחמד. בעיקר אהבתי את זה שזה לא סתם קליפ של "כאילו הופעה" (נגיד כמו What Goes Around של ג'סטין טימברלייק שרואים אותו כאילו שר עם נגנים והכל אבל זה לא באמת הופעה) אלא שאשכרה היא ביצעה את השיר פה בלייב ומזה עשו את הקליפ והיא לא ליפסנקה לצלילי הדיסק.

RTur

New member
זה ועוד איך לייב

זו לא גרסת הסטודיו בטוח, יש לה מקומות שהיא יוצאת מהקצב ומאחרת ולא יושבת בדיוק על הביט (שזה משהו שהיא עושה כמעט תמיד בהופעות שלה לייב) והיא גם עושה אלתורים שונים בסוף מגרסת האלבום.
תקשיב טוב במיוחד לבית הראשון.. עזוב שהקול שלה מרגיש טיפה הססני ומדי פעם רועד (קשה להחזיק שירה בקול נמוך בצורה יציבה, במיוחד למי שבדרך כלל שר במנעד גבוה יותר. היא לא מזייפת אבל פשוט לא הכי יציבה), יש גם מקומות ששומעים איך הקול שלה נחלש/נחזק כשהיא מרחיקה/מקרבת קצת את המיקרופון. גם אם היא הייתה מקליטה גרסת לייב פרה-רקורדד היו מתקנים דברים כאלה בעריכה.
אולי זה לא ממש ביצוע לייב אותנטי שהיא ביצעה אותו פעם אחת ונגמר, בטח היא שרה את השיר 3-4 פעמים וזה נערך.

ערן1987

New member
זה ליפסינק להקלטת לייב

אי אפשר שלא לראות איך היא מזיזה את השפתיים שלה בהתאם לשיר

ויש מצב שזה מה שאמרת לגבי ביצוע של 3-4 פעמים, אם זה ככה אז אין פלא שזה נראה ליפסינקי

RTur

New member
חוץ מזה, כשהיא מלפסנקת - רואים את זה

עם כמה שהיא מקצוענית והכל - כשהיא עושה ליפסינק ישר רואים את זה, היא לא מצליחה לשכנע בשיט. קורים לה שני מצבים - או שהיא מתחילה להגזים ולפתוח ת'פה יותר מדי או להיפך, היא כאילו "מסמנת" את מה שהיא שרה/מדברת ורואים שזה לא מתאים למה ששומעים ובלי קשר, כמעט תמיד אפשר יהיה לתפוס אותה לא תואמת עם השפתיים.
שים לב לקטע הזה מהגראמי שהיא עשתה מחווה לטינה טרנר. היא רק מדברת פה ואחרי 3 משפטים כבר ברור שקטע הדיבור הזה מוקלט.
http://www.youtube.com/watch?v=ISOuuG7pWf4

RTur

New member
אני גם חושב ככה

בגלל זה גם התלהבתי מהעניין שהקליפ הזה הוא מביצוע לייב.
לא קניתי אף אלבום סטודיו שלה אבל את כל הדיוידיים של ההופעות כן
השירים שלה נשמעים הרבה יותר טוב כשהיא שרה אותם לייב לדעתי

CantBeTamed

New member
באופן חריג היא מרגשת אותי הפעם.

הוידאו ארט שהוקרן מאחוריה היה ממש נדוש.

למעלה