קליפ חדש לאנסטסיה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לאנסטסיה!

זוכרים שהיא הייתה אחת הזמרות הכי מצליחות באירופה באמצע-תחילת העשור הקודם ואז היא נעלמה? אז היא הוציאה אלבום כושל ב-2008 ובחודש הבא היא תשחרר אלבום חדש, It's A Man's World, שכולו חידושים לשירים של להקות רוק גבריות כמו לד זפלין, בון ג'ובי, AC/DC, יו2, סאונדגארדן וגם הפו פייטרז שהסינגל החדש מהאלבום הוא חידוש של אנסטסיה לשיר Best Of You מאלבומם הכפול In Your Honor מ-2005.

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? מה דעתכם על כל הרעיון של האלבום הזה של הזמרת? איך השיר לעומת המקור?

DAN1EL

New member
משהו בהפקה אנמי ולא נכון לשיר.

יש לה קול מספיק חזק בשביל לשיר את השיר הזה (שמבוצע מושלם ע"י דייב גרוהל במקור), אבל ההפקה לא מאפשרת לו להתרומם.

הייתי מפיק את זה אחרת לגמרי.

ערן1987

New member
מסכים מאוד

ההפקה מרגישה מאוד חלבית, מאוד אגבית כזו. ולגבי הקול הגדול שלה, אני מסכים גם לגבי זה - אבל הוא מאוד אנמי, מאוד פוגע בהגשה שלה. אני לא מאמין לשיט ממה שהיא שרה, זה מרגיש לי כמו ביצוע טכני לחלוטין.

משהו ששיעשע את רצח בהבנה

בזמן שהוא צפה בקלים המקורי של הפו-פייטרס הפרסומת שקפצה לו הייתה: "רוצה זקן צרפתי מגניב?"

בכל מקרה, משהו בעיבוד של אנסטסטיה בהחלט פחות אוטנתי מהגרסא של הפייטרס. אבל מה שכן, סולו הגיטרה בגרסא שלה, לדעתו של רצח בהבנה, הרבה יותר מוצלח. וגם הצעקה שלה לפניו היא משהו שמרגיש לרצח בהבנה מאוד מתפרץ ומאוד אמיתי, אבל בשאר השיר הקאבר בהחלט לא משתווה למקור.

ערן1987

New member
חחחח

אני דווקא חושב שהצעקות היו מוגזמות ולא במקום, הן לא היו מעניינות באמת.

למעלה