קליפ חדש לאמינם!

ערן1987

New member
קליפ חדש לאמינם!

הראפר האגדי ישחרר ב-5/11 את אלבומו החדש The Marshall Mathers LP 2, אלבום המשך ל-The Marshall Mathers LP מ-99' (אלבום שמכר בעולם מעל ל-25 מיליון עותקים ברחבי העולם ושכלל את הלהיטים The Real Slim Shady ו-Stan) ואלבום האולפן השמיני שלו שיוצא כ-3.5 שנים מאז הקאמבק הגדול עם האלבום Recovery (שכלל את הלהיטים Not Afraid וכמובן Love the Way You Lie).

הסינגל הראשון מהאלבום, Berzerk, אמנם נכנס היישר למקום ה-3 במצעד האמריקאי (הודות להורדות הדיגטליות שם) אך לא השאיר חותם גדול. הסינגל החדש מהאלבום הוא Survival שזוכה עכשיו לקליפ משל עצמו. השיר גם משמש כשיר הנושא למשחק המחשב Call of Duty: Ghosts.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? האם השיר גורם לכם לחכות לאלבום החדש? האם בכלל יש לכם "כוח" לאמינם או שמיציתם אותו?

siv30

New member
תגיד לי את האמת לפני שאני פותחת

את הקליפ הזה, גם שם הוא כל הזמן מגן על הביצים שלו?

אגב, מה זה נדבקתי בשיר הזה שהבאתם כאן לא מזמן, this girl is on fire. עעעעעעעע לך תדע אם אני לא סובלת מפירומניה ועכשיו כל הנטיות שלי נחשפות בעקבות הביקור בפורום הזה

ערן1987

New member
לא בדקתי את זה עדיין חח

אבל זה אמינם, סביר להניח שזה מה שקורה 99% מהקליפ

2Dirrty4U

New member
זה לא סינגל שני רשמי מהאלבום

זה סינגל פרומו למשחק COD: GHOSTS.
בין היתר אם צפית בקליפ אז רואים ברקע חלקים מהמשחק.

האמת היא שאהבתי את השיר הזה יותר מאשר את berzerk אבל אני כבר לא יכולה לחכות לאלבום! יש לי ציפיות גדולות ואני פשוט יודעת שאמינם לא יאכזב כי הוא מלך!

הסוף של הקליפ עם 19946

ערן1987

New member
זכור לי מוויקיפדיה שזה הפך לסינגל רשמי

אבל אולי אני לא זוכר נכון חח

2Dirrty4U

New member
אמינם מפרסם את הטראקליסט

רגע לפני שאני מתלהבת מהטראקליסט אני חייבת לציין שאמינם הוא בין האומנים האחרונים שמשקיע ככה בעטיפות אלבומים שלו ומאחורי כל עטיפה כזאת יש סיפור שהוא חלק ממנו ואני ממש אוהבת את זה!

לגביי הטראקליסט... אהההה עכשיו אני יכולה להתלהב!

1.
BAD GUY

2.
PARKING LOT (skit)

3.
RHYME OR REASON

4.
SO MUCH BETTER

5.
SURVIVAL

6.
LEGACY

7.
ASSHOLE ft. skylar grey

8.
BERZERK

9.
RAP GOD

10.
BRAINLESS

11.
STRONGER THAN I WAS

12.
THE MONSTER ft. rihanna

13.
SO FAR…

14.
LOVE GAME ft. kendrick lamar

15.
HEADLIGHTS ft. nate ruess

16.
EVIL TWIN

2Dirrty4U

New member
ולגבי העטיפה..

זאת העטיפה של האלבום The Marshall Mathers LP 2 שזה אלבום המשך ל-The Marshall Mathers LP הראשון שיצא בשנת 2000.
בתמונה רואים את הבית הישן של אמינם בו הוא גדל שנמצא ברחוב Dresden מס' 19946 בדטרויט, מישיגן.
מכאן גם מבינים את ההקשר של העטיפה האחורית שרשום עלייה "DANGER - KEEP OUT this structure at DRESDEN street CONDEMNED as Dangerous and Unsafe".

מי שחד עין או מי שפשוט צפה בקליפ של SURVIVAL (
) בוודאי שם לב שבסוף הקליפ אמינם הולך ברחוב דרזדן עוצר ומסתכל על הבית עם הכיתוב 19946 על הדלת.

ומאחר ו-MMLP2 זה אלבום המשך אז גם העטיפה משקפת את זה כי ב-MMLP משנת 2000 רואים את אותו הבית ואמינם יושב על המרפסת.
בזמנו אמינם אמר שיש לו רגשות מעורבים לגבי הבית הזה כי היו לו משם זכרונות טובים ורעים אבל בשבילו זה סוג של נצחון לחזור לאותו בית בו הוא חיי בנעוריו ולהגיד "I've made it!".

ערן1987

New member
מעניין איך יהיה השיר עם ריהאנה

נראה לי שכל העולם יחכה לשמוע את השיר הזה אחרי הסופר-להיט האחרון שלהם ביחד

אבישי ר

New member
אני מנסה לברוח כמה שיותר מהדברים שהוא יוציא

השנה. אני לא אנסה את זה אפילו.
גם אני לא מתכוון לשמוע את האלבום ולא שום שיר חוץ מהשיר עם ריהאנה.

ערן1987

New member
אני פחות מתחבר לראפ אגרסיבי כזה

לא יודע איך נקרא הסוג הזה של היפ הופ אבל אני לא ממש מתחבר אליו.. אולי כחלק מאלבום שלם זה יעבוד מעולה אבל כשיר בודד הוא פחות עובד לי. גם הקליפ לא ממש השאיר עליי רושם חיובי (הוא לא גרוע או משהו כזה, סתמי לגמרי).

למעלה