קליפ השבוע...

LorDofTheCoRRs

New member
קליפ השבוע...

ישבתי וחשבתי איזה קליפ להעלות לדיון השבוע
החלטתי שאני רוצה דיון מלא באנשים ובדיעות וזה עדיין לא עזר לבחור
בסופו של דבר בחרתי בקליפ של..... Breathless בעיקר בגלל שבטוח שכ-ולם ראו אותו! טוב, אז דעתי: קליפ מהמם! כל פעם שהוא מופיע אני רואה אותו מרותקת למסך וכל פעם מסתכלת על דברים שאולי פספסתי בפעמים הקודמות. קראתי בזמן שצילמו את הקליפ שרון ואנדי התעלפו מהחום ותמיד כשאני רואה את הקליפ אני מנסה לראות סימן לזה- כמובן ללא הצלחה
הדבר שהייתי משנה בקליפ- את ההתחלה שלו
שונאת! שונאת עקרבים!!!! (אתמול כמעט דרכתי על אחד....
) בכל אופן- בשביל מה עקרב
הוא ממש לא מוסיף לקליפ ואני הייתי מורידה אותו. ועוד עקרב צהוב
(אמאאאאאא....... עכשיו אני מתחילה להרגיש שהם מטפסים עלי.... אל תצחקו

AMIR HOREV

New member
לדעתי... זה קליפ מדהים!!!

באמת אחד היפים שלהם!!! והעקרב בהתחלה עושה את הקליפ מירי.

Cally1

New member
דעתי...

אני לא אוהבת את הקליפ הזה...בכלל לא אוהבת את רוב הירים בדיסק הזה.יש להם קליפים הרבה יותר יפים

AndreaCorr ©

New member
פשוט קליפ מדהים...

אחד הכי יפים שלהם. כולם שם נראים במיטבם, והקליפ נורא חמוד! הקליפ הזה הוא מה שגרם לי להתאהב בהם מלכתחילה...

קליפ יפהפה

לדעתי הקליפ מעולה. אחד מהיותר טובים שלהם וגם השיר הוא אחד האהובים עלי. אחרי שתצפו בו, לא יהיה לכם קשה להבין איך התאהבתי בלהקה רק מהקליפ היחיד הזה. גם לי, כמו למירי, היה הקטע הזה של חיפוש דברים שלא שמתי אליהם לב, אח"כ עברתי לצלילים שלא שמתי אליהם לב. שלא כמו מירי, אני דווקא אוהב את העקרב בהתחלה, למרות שהייתי מחליף אותו במשהו שיותר קשור ללהקה שאמורה להגיע במטוס דקוטה (אולי את הנוף המדברי היפהפה באזור שבו המטוס יהיה אמור לנחיות...). זה בסדר מירי, אמנם התגובה שלך לדעתי קצת מופרזת, אבל גם לי יש תגובות קיצוניות בדברים אחרים. עוד דבר, מירי'לה, למה העלית בדעתך שהם יצלמו את עצמם במסגרת הקליפ כשהם לא מתפקדים ונראים במיטבם?

p i n g o

New member
גם אני התאהבתי בהם בגלל הקליפ הזה!

אני זוכר שהייתי רואה אותו המון, והוא ממש ממש יפה ומושקע (לדעתי הקליפ הכי יפה שלהם). זה גם מה שגרם לי להעריץ אותם מלכתחילה... והעקרב בהתחלה הוא הסימן היכר של הקליפ הזה! כל פעם שהייתי רואה אותו בטלוויזיה הייתי משתיק את כולם ושם על פול ווליום (אחרי זה אתם עוד מתפלאים למה התחלתי להעריץ את הלהקה הזאת...
)

הקליפ הכי יפה שלהם!!!!

מסכנות אנדי וקרוליין הם התעלפו בצילומים של הקליפ בגלל החום במדבר... קצת פרטים על הקליפ שצולם לפני שלוש שנים Video - BREATHLESS Location - Mojave Desert, Southern California, United States of America Date - May 2000 Director - Nigel Dick Video Producer - Nina Dluhy Comments - The video was filmed on the 17th and 18th of May 2000 in temperatures of over 100 degrees in the Mojave desert California. Part of the video was filmed at the Trona airfield which is 80 miles North of Mojave. It pictures the band landing in the desert in an old DC3, piloted by Jim, to set up their gig.

צחי...

מאיפה אתה מוריד את כל ה Info שאתה מביא לנו? (פרטים על כל הקאברים, אח"כ הסרטים/סדרות שהם השתתפו/שמעו אותם בהם, ועכשיו זה)

למעלה