קליפ השבוע!!

REDDITZ

New member
קליפ השבוע!!

אזהרה... הקליפ הזה מכיל ספוילרים רבים... כך שאם עוד לא ראיתם את הסרטים של דרגון בול זי הצפייה היא על אחריותכם בלבד
היום זהו השבוע השלישי במספר שבו אני מביא לכם קליפים כמדי יום ששי (או כמדי יום שלישי במקרה ואני שוכח ) ולכן קבלו היום את קליפ מספר 3 זהו הקליפ הראשון שהורדתי בימי חיי (יום אחרי הגדנע) ושמו הוא ULTIMATE DEDICATION TO VEGETA זהו קליפ המראה קטעים נבחרים מן הסרטים של דרגון בול זי הקליפ באכות מאוד טובה מה שלי אישית גרם לפתח ציפיות יתר לסרטים בזמן שהורדתי אותם ולכן התאכזבתי השיר הוא IN THE END של LINKIN PARK והוא באכות מאוד מאוד גבוהה בקליפ האפקטים יחסית ירודים אבל יש האומרים שהם מוסיפים הרבה מאוד לקליפ עוד דבר שמאוד בולט בקליפ זהו הסרט האהוב עלי שזהו האחד והיחיד סרט 12 הרבה קטעים מורכבים ממנו וקטע השיא שבקליפ הוא כאשר גוג´יטה מנצח את ג´ננבה אני אישית ממליץ מאוד בחום... וג´יטה זוהי דמות מאוד מורכבת שאפשר לעשות עליה (ואכן יש לה ) מאות קליפים.. אך זהו הקליפ שעלה על כולם ציון : 9 להורדת הקליפ לחצו למטה על הקישור צפייה נעימה

trunksson

New member
נכון קליפ יפה מאוד!

אבל יש עוד קליפ שמאוד מאוד אהבתי וקוראים לו THREE DOORS DOWN-BE LIKE THAT זה מתאר את כל מה שעבר(פחות או יותר)על וג´יטה ומה שעבר עליו כאשר הוא ניסה להפוך לסופר סאייאן על הקנאה(בטרנקס וגוקו)בקיצור קליפ יפה מאוד.

king kazabubu

New member
אני מסכים בהחלט!!!

אחלה קליפ שאני מאוד אהבתי.... אולי בגלל שאני מאוד אוהב את וג´יטה... אני נותן לו ציון 9.8 אחלה קליפ ולדעתי האפקטים אולי פשוטים אבל השתמשו בהם מאוד בחוכמה... ובמידה נורמלית.. לא חושב?

ash 1

New member
הלינק לא עובד

או שאולי יאני עושה משהו לא נכון

trunksson

New member
אתה מתכוון ל be like that? אם כן אז

בלי ספק הקליפ נוצר על ידי מקצוען שידע מה הוא עושה ועשה את זה יפהפיה! vegeta rulez!!!!!!!!!!! גם אני מת על וג´יטה!

Goggle Girl

New member
אני חושבת שיש לי אותו o.o

וגם לי הלינק לא עובד
טוב נו, חזרה לשרשור טראנקס D:<

REDDITZ

New member
תיקון הלינק

כנסו לכאן http://www.animemusicvideos.org/legacy/video.php?v=5928 ומשם תורידו אני אישית ממליץ על ה DIRECT אבל זה לשיקולכם

Light woman

New member
אחלה קליפ, חבל שיש בו וירוס

לא ראיתי אותו עד הסוף אבל ראיתי ת´דקה וחצי הראשונה. הוירוס שהיה בסוף תקע לי ת´מחשב ות´קליפ. אבל, באמת, אחלה בחלה של קליפ, נורא יפה ומושקע, ונורא נחמד הקטע הזה עם החלון...

king kazabubu

New member
במפגש אם יהיה מחשב

אז נביא המון קליפים אני מבטיח את זה! וזה יהיה כלול. על המחשב שלי וירוסים לא ישפיעו אני מבטיח גם את זה

REDDITZ

New member
ממממ לא מצאתי בו שום וירוס

תבדקי את המחשב שלך או משהו כזה פשוט לא ידוע לי על וירוסים תוקפניים בקבצי מדיה (סרטים) והנורטון גם לא אמר לי כלום (מעודכן להיום) אז לא נראה לי ....אבל אולי

Light woman

New member
תקשיב

הנורטון אנטי וירוס שלנו הוא חרא של אנטי וירוס. אם הוא אומר שהוא מצא משהו, זה סימן שהוא מצא משהו, כי בדרך כלל הוא לא מוצא.

למעלה