קליפ הגאווה 2014 צולם בבית כנסת

גנימדס

New member
אינני רואה דברים כך

אתה הבאת דעה ואין לי שום בעיה עם זה,
אך הניסוח נועד לפגוע בצורה מאד ברורה!!
הדרך בה התיחסת לדנה אנטרנשיונל היא פוגענית-ובכוונה.
הדרך בה אתה מכנה את מצעד הגאווה בשמות גנאי היא כדי לפגוע- ובכוונה (שזו גם הסיבה שהוא מכונה בצורה מבזה גם בכתבה שהבאת)

מצעד הגאווה מעלה מחדש את כל הרגשות ,החיובים או השלילים כלפי האוכלוסיה ההומולסבית. אנחנו עולים לכותרות- ולא תמיד בהקשר החיובי,אנחנו מחדשים את הדיון בנו ובשאלה עד כמה המצעד הכרחי , או צצנוע או מייצג .
יש מקום לכל דעה ודעה, אך כשהיא מובאת ללא כינויי גנאי!!

אתה מוזמן להביא את אותם דברים ואותן טענות בדיוק, אך ללא שמות גנאי, ודבריך ישארו על כנם.

DannyDinn

New member
מזל שרק מתרעמים על המיקום

ולא על המסר.
המיקום זה שולי לחלוטין. לדעתי האישית כל הומו טוב צריך לברוח מבית הכנסת, אבל מה לעשות שאנשים מבקשים להתקבל לחברה ה"נורמלית"

המסר פה הרבה יותר חשוב - וגמינדס דיבר עליו כבר בפוסט המקורי.

פורטי40

New member
מה דעתך על המצעד בירושלים? בו אין...

במצעד בירושלים אין עירום, רק מחאה על דיכוי ההומואים והלסביות.
מקובל עליך?

DannyDinn

New member
אם לא היה מצעד

לא זה המודרני, ולא הראשונים במקומות שונים בעולם - אתה יודע מה היה קורה? בבקשה תענה לי שאני אדע באמת מה אתה חושב היה קורה אם לא היו מצעדים....

Superboi

New member
קלאסי. עוד אחד שחושב שהוא אלוהים בכבודו

ובעצמו. אתה "דתי".

DannyDinn

New member
אתה מדבר שטויות

וסליחה על הבוטות, אבל אתה צריך לשמוע את האמת בפרצוף, והאמת כואבת אין מה לעשות.

למה שטויות? כי אין לך כל הוכחה לזה.

מה התשובה האמיתית? מה שהיה קורה ללא מצעדי הגאווה זה שהיו היום הרבה יותר אנשים נרצחים רק בגלל הנטיה שלהם. להיות הומו היה מחוץ לחוק. אתה היית מחוץ לחוק רק בגלל שהודאת פה בעבר שיש לך נטיה מינית לגברים. ואם היית חלילה נתפס אז או שהיית יושב בכלא במקרה הטוב, או שהיו מעקרים אותך או שמים אותך בכסא החשמלי (או תולים, תלוי במדינה).

ואיך אני יודע שזה לא שטויות? כי יש הוכחות מההיסטוריה ומההווה במדינות בהם הומוסקסואליות אינה חוקית, שלא לדבר על לצעוד בגאווה בחוץ - כמו שכל סטרייט יכול לעשות 365\24\7.

הבנת "דוברו של אלוהים?"

Superboi

New member
אז תתנהג ככה ותפסיק להטריל ולבזות את

השם ואת היהדות!

Superboi

New member
תרשה לי להזכיר לך מה הגדולים אמרו

על חורבן בית שני והגלות. אתה צבוע. כבר אמרתי ״דתי״, נכון?

פורטי40

New member
ואתה, הה"מ, בדוק את העובדות , שלא תצא שקרן

בירושלים במצעד לא רוקדים בעירום.

DannyDinn

New member
אתה מסוגל להגיד משהו בשם עצמך

ולא גדולי הדור? אולי הם טועים? ראית אותם יושבים ליד כסא הכבוד ומציצים מאחורי הכתף של אלוהים לראות מה הוא כותב במחברת שלו, ושם הוא שירבט שצריך לנתק את עזה מישראל כי הומואים צועדים יד ביד ועם חזה חשוף ברחוב??

ועוד יש הרבה על מה להלחם! על כבוד בסיסי, על הזכות לחיות את החיים איך שרוצים, על הזכות להקים משפחה וללדת או לאמץ ילדים, על ההבנה שאנחנו לא מחלה, על הקבלה של השונה ממך, על אלף ואחד דברים אחרים שמשום מה לא נראים מובן מאליו לכל בר דעת.

אני למשל לא הולך ערום במצעד גאווה, אפילו לא חצי ערום. אני כן הולך כי זה חשוב ועקרוני וישאר על אפם וחמתם של הומופובים כמוך, ואם יחזירו בגלל זה את השטחים, דיינו.

פורטי40

New member
משום שהם שונאים אותך ואותי וכל מי ששונה מהם

ולא משום שמישהו נוהג בפריצות. תבדוק בתמונות ותראה שבמצעד בירושלים אנשים לבושים צועדים עם שלטים. בלי עירום ובלי לפזז.

DannyDinn

New member
אכן היהודים של היום

לא יכולים לחשוב ולהחליט על דברים בעצמם, ואפילו לשאול אנשים שבמודע דעתם סותרת את עצם המהות של אותם אנשים.

מעניין שכל תשובות הרבנים כתובות בשפה יפה ללא ניבול פה והשמצות, כך שכל הכבוד להם על כך.
מה עוד, שהתנגדותם העיקרית היא לשם המצעד ולאופיו המעיד על מיניות הצועדים.

אכן היהדות באופן כללי סולדת מ"גאווה" - אבל זו ראיה צרה של המושג, ולא של המטרה העומדת מאחוריו - והמטרה היא להראות לרוב שאנחנו לא מתביישים במי שאנחנו ושלא נכנע לשיעבוד של הכלל עלינו.
ולגבי האופי המיני - כל זוג הטרוסקסואל שהולך יחד ברחוב מעיד על עצמו בפרהסיה מהי נטיתו המינית! מאות אלפי שנים של זוגיות נראית "ביססו" לכולנו שזה בסדר ושלא חושבים על זה בכלל. אבל המיניות שם! למה שזה לא יהיה טבעי לזוג מאותו המין? ובגלל שזה עדיין לא טיבעי ברוב העולם - יש צורך לנרמל את זה. הדרך היחידה לנירמול זה לצאת לרחובות על אפם וחמתם של המתנגדים!

פורטי40

New member
אבל החברים שלי מהישיבה אוהבים אותי

והם כולם יראי שמים, והם גם אירחו בשמחה אותי יחד עם בן זוגי. וכך גם בני דודים שלי הדתיים , והחברים הסטרייטים החילונים. אם אתה מתנהג כמו בן אדם (מענטש), ואתה אדם הגון והוגן, אז כל אדם מכובד יכבד גם אותך. השונאים שלנו כמו איתמר בן גביר, ואחרים, הם קיצוניים פנאטיים, והם אינם מייצגים את רובם של הסטרייטים וגם לא את רוב הדתיים. ואני מקווה שגם אתה תהיה והנך עכשיו אדם מכובד.

למעלה