קליפ בחירות 2015

IdoShkedi

New member
קליפ בחירות 2015

https://www.youtube.com/watch?v=dfGcY_UQlVs
במסגרת 'התוכנית', סדרת הרשת הסאטירית שאני משתתף בהפקתה, כתבנו וצילמנו שיר חביב לרגל הבחירות המתקרבות. מוזמנים לצפות ולשתף, וכמובן להעיר או לשאול שאלות.

אורי624

New member
מפרגן..

יש שוטים שצולמו בחשיפת יתר 0:04 באותו לוקיישן. פילטר ND וסגירת סטופ היו תורמי לסקין טון שלה.
0:39 - לא הבנתי למה האפקט.
c.t.c עובד מעולה והמסר חד וברור.

IdoShkedi

New member
תודה

חשיפת היתר נוצרה כשהשמש יצאה מהעננים תוך כדי צילום (לכן חלק מהקטעים חשופים נכון וחלק לא, אפילו במהלך אותו טייק). כמובן שזה לא תירוץ, רק נימוק :)
בעריכה תיקנתי את חשיפת היתר, אבל הווידאו הסופי יצא מרצד בכל פעם שניסיתי לרנדר. תכננו לפרסם את הסרטון הערב, ונכנסנו ללחץ זמן. בסופו של דבר הבנתי שאפקט מסויים שהפעלתי כדי לתקן את חשיפת-היתר גרם לריצוד, תקלה מוזרה שלא נתקלתי בה קודם. כדי לא לאחר את מועד הפרסום, החלטנו לוותר על האפקט ולפרסם את הווידאו כמו שהוא, למרות שזה לא אופטימלי.
&nbsp
אפקט ההבהוב ב00:39 נועד להמחיש צפייה בטלוויזיה. האפקט מוקצן קצת בשביל האפקט הקומי/דרמטי - "טלוויזיה מהפנטת". אולי מוקצן מדי.
&nbsp
תודה על ההערות והמחמאות!

פייפן

New member
אני לא פיינשמקער של חצי סטופ

אבל הקומפוזיציה והשוטים משעממים
(אני חוזר על עצמי?)
רבאק עידו, זה אינטרנט לא ערוץ 1.

IdoShkedi

New member
יש משהו בדבריך

זה נובע משילוב של לוקיישן שגרתי, קוצר זמן וצילום שהצריך הרבה טייקים (המגישה סופר-מקצועית, אבל השיר עצמו נכתב יום קודם והיא היתה צריכה להתאמן על המלל תוך כדי), ובעיקר העובדה שהקדשנו את רוב תשומת הלב לתוכן ופחות לוויזואליה.
&nbsp
למרות שלא מדובר ביצירת מופת ויזואלית, בעיני העריכה הקצבית מספיקה כדי שהקליפ לא ישעמם. אני באמת לא חושב שצריך להתפרע עם עומס ויזואלי רק בגלל שהסרטון משודר באינטרנט. אבל כן מסכים שהשוטים היו יכולים להיות מעניינים יותר.

פייפן

New member
ומה מנע ממך

לשנות פריים מטייק לטייק? לא עמדת על יד המצלמה? הלכת לעשן בצד?
עורך מדופלם כמוך, יידע לקחת את הטוב/הרצוי משלל השוטים.

למעלה