קליפר BREMBO +דיסק BRAKING

LONEY

New member
קליפר BREMBO +דיסק BRAKING

שאלת מומחים : לסופרמוטו LC4 640 KTM שנת 2002 - האם יש בעיה להתקין דיסק WAVE של BRAKING עם קליפר 4 בוכנות של BREMBO?? איזה מתאם לקליפר אני צריך לבקש ??? תשובה מהירה תתקבל בברכה.

45degrees

New member
אתה צריך קליפר ברמבו 4 בוכנות סדרת

גולד, אבל שיוצר ב CNC ולא ביציקה. יציקה - כמו שיש בדיוקים למיניהם ואצלי באופנוע. CNC - כמו שיש לשפיצר. הסיבה - הוא משמעותית יותר דק ותיתקל בפחות בעיות טכניות בהתאמתו. לבגי הדיסק - אם יצרן מוכר אומר לך שהדיסק מתאים, אז הוא מתאים. במקרה הגרוע - אתה צריך לבקש מתאם להרחקה של הדיסק החוצה ממרכז הגלגל. המתאם לקליפר - צריך להיות מתאים למיקום החדש של הדיסק, אם בכלל. מה שאתה צריך לעשות הוא לקנות ממישהו שמכיר את החלקים ואת האופנועים בפועל, לא סתם מאיש מכירות שיש לו היצע מגוון. אם אתה ליד זלצבורג/מינכן - יש לי בדיוק את האדם המתאים עבורך. בצד השני של גרמניה ישנו את FABER. אם זה מהאינטרנט - דבר עם אחד משני אלה. בנושאים כמו תיאומים של חלקים - גם סומר וגם שנידר הצליחו לפשל בעבר בעסקאות שלי מולם. עוד פתרון - לקנות מסוכנות מרכזית של ברמבו או ברייקינג במדינות בהם ענף הסופרמוטו הוא מפותח. אני קניתי את רכיבי הבלימה מהסוכנות הראשית של ברמבו בצרפת (קיבלתי מהם המון עזרה וידע בתקופות בהם בארץ אף אחד כמעט לא ידע דבר על התחום) וכן מהיבואן של ברייקינג בצרפת. כל מה שהם אמרו - זו העבודה שלהם - יצא לפועל בדיוק. באותו עניין - ברינג'ר (בעצמו!) לא ידע לתת לי תשובות מדויקות בגלל המזלג החריג שמותקן לי על האופנוע
. לכן "הסתפקתי" בברמבו גולד וברייקינג צף מלא - רק חצי מחיר מהסט עם הקליפר המשושה - CNC אנודייז אדום הרלוונטי של ברייקינג. יש יותר פרטים על הדילמה שלפניך?

LONEY

New member
תודה על התשובה המפורטת

אני באמצע הזמנה מ"סייקל טראפי" בניו יורק(-שפיצר קנה מהם) ולא רציתי לעשות טעויות מבאסות.הלחץ בזמנים נובע מהזדמנות להובלה בשבוע הבא. בקשר לגרמניה ,אין לי תכנית לסע לשם בקרוב אבל לך תדע , גם לא היתה לי תכנית להתחתן והיום יש לי 3 ילדים.אגב אם תוכל לשלוח לי טלפונים ואו E.MAIL של האנשים הנחמדים בגרמניה/אוסטריה/צרפת זה יעזור, כיון שעם רובם לא שרתתי בצבא. ושוב תודה

r929

New member
סייקל טראפי קונים מהחברה

הזאת, ניתן ליצור איתם קשר ישיר ולקנות ישירות מהם. אחת החברות הכי מקצועיות בעניני בלימה, אתה יכול למצוא את כל המק"טים אצלם באתר או ליצור קשר טלפוני אתם (זכור שזה שבוע של X-MES)

KTM620SM

New member
קישור מצויין

נסה פה תזמין את הגרסא החדשה יותר - 20.6800.10 לצד שמאל (חשוב מאוד). או את הגרסא הישנה - 20.5165.58 גם כן לצד שמאל. לשניהם יש אפשרות למתאם מגורמים שונים - בעיקר גרמנים.

r929

New member
החברה הזאת

מוכרת לרוב החנויות בארה"ב וכמובן שיש להם גם מתאמים לאופנוע שלו

KTM620SM

New member
אני לא רואה שם מתאם ל KTM

ואתה? דרך אגב- תוצאות הניסוי האוסטרלי עם הפלגים לא עלה יפה, ראית?

r929

New member
חשבתי שיש לו אדום

בכל מקרה אני יודע בוודאות שיש להם לקטומים, אני דברתי איתם בטלפון לפני שרכשתי את שלי.

r929

New member
קראתי, אבל הוא לא

ביצע בדיקה של הפלג המקורי באותו בוקר. הבדיקה שוב לא מדויקת לטעמי. מישהו צריך לבדוק את זה כמו שצריך, אחד מול הששני. דינו יוציא תוצאות אחרות בשעות שונות של היום, בטח ובטח אחרי 6 חודשים.

r929

New member
LONEY אם אתה

רוצה אני יכול להרים להם טלפון, רק תגיד מה אתה צריך, ואני אחזור אליך עם מק"טים.

LONEY

New member
סחטיקה עליך ../images/Emo24.gif

האופנוע: LC4 640 סופרמוטו שנת 2002 - זהה לזה של כפיר. הג'נטים עם שפיצים (בולטים יותר מהיצוקים של הדיוק ומכאן בעית המתאם) אני רוצה מע' שלימה של 1. דיסק 320 מ"מ צף WAVE של BRAKING 2. משאבה 16מ"מ(או13-מה הם ממליצים?)של BREMBO 3. קליפר 4 בוכרנות CNC GOLD - BREMBO תודה על העזרה

r929

New member
יש לי מספרים בשבילך

MC 16X18 - 10.4760.80 רדיאלי של ברמבו MC 13 10.4620.23 רגיל של ברמבו הוא ממליץ על 13 רגיל או 16 רדיאלי (אני חושב בגלל שזה הכי קטן שיש) CNC GOLD 4 PISTONS 20.4756.59 ולגבי הדיסק יש להם רק של ברמבו מתבלגן המספר אז 108 KT90 30 יש נקודות במקום שורות. לגבי המתאם, אני צריך להתקשר לאחר החג (יום שלישי הבא) הוא ידבר עם ברמבו ויתן לך את התשובה המדויקת. בעל העסק שמו פרד, וניתן לדבר איתו בקו הטכני. מקווה שזה עזר דבר עם המקסיקני, הוא זרק את המערכת זבל
שלו אצלי ורכש אחת

LONEY

New member
תודה . לאחר השוואת מחירים .......

(דרך אגב ,לדילרים שונים יש מספרים קטלוגיים שונים לאותם פריטים) הזמתי בסייקל טרפי (דרך יקי בארץ). אני מקווה שהסט יגיע תוך שבוע ואז נדע אם המתאם מתאים. אם לא ,נחליף אופנוע . לCRF זה מתאים בול . לפחות שם אין בעית מספר קטלוגי.

LONEY

New member
המספר הקטלוגי שלך 20.6800.10

נראה לי 2 בוכנות ואני צריך 4 בוכנות. האם אתה מכיר מספר קטלוגי למתאם קליפר BREMBO מקורי ל-LC4 סופרמוטו 2002 . אני מזכיר לך שהג'נט עם שפיצים ולא יצוק.

Le Duke

New member
פינת ה-ebay היומית:Mikuni flatslide

40mm ל-KTM. כרגע עומד על 100 יורו (מכירה נסגרת עוד 9 שעות).

למעלה