קליפר קדמי 4 בוכנות.

45degrees

New member
קליפר קדמי 4 בוכנות.

מי בארץ למעט אני, שחרלרט (דיוק 1), כפיר לוין, ובעלי הדיוק 2 רוכב עם קליפר קדמי 4 בוכנות? אם יש כאלה - איזה דגם של קליפר מותקן?

MexMex

New member
אפליה? מה יש לך נגד זרים?

קליפר 4 בוכנות של ברינגר, על דיסק 310 מ"מ, ומשאבת בלם רדיאלית 16 מ"מ של ברמבו. עכשיו תשאל איך השילוב עובד, ולא אגיד לך, כי נעלבתי...

45degrees

New member
וואלה! שכחתי אותך ואת R929 ../images/Emo13.gif

אני יכול להעריך איך זה עובד. מה קוטר הבוכנות בקליפר?

MexMex

New member
העלבת אותנו, אז לא אספר...

גם לא אגיד לך איך עובד שילוב של דיסק מוטומסטר/קליפר מוטומסטר/משאבת ניסין אורגנילית, הכל על CRF450. וגם לא אספר לך איך עובד שילוב של דיסק ברמבו/קליפר ברמבו/משאבה רדיאלית 16 מ"מ של ברמבו על הסקי NOX. עד שלא תהייה פה התנצלות רבתי, כולל כל מה שצריך....

45degrees

New member
כל מה שצריך? אני אמנם חצי טורקי

אבל רק החצי הקידמי
..... יש לי הסבר מושלם - זה הסקלרוזה שגרמה לי לשכוח... אז יש תרוץ מושלם... עכשיו תוכל לגלות? Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

ransnow

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורום חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך לא אמרת כלום יא קקר!

r929

New member
עזוב אותך מזה

חולה על NOX, מה כבר ביקשתי ?? הוא לא היה אפילו צריך לפרק היה נותן לו עוד שעה שינה בבוקר, אבל הוא עקשן רוצה לפרק. אז נתתי לו לקחת את הדיסק והקליפר ה"חרא" שלו. יותר ברצינות קליפר 4 עם שילוב של משאבה 13 מוציא
ממני. קליפר 4 עם 16 מוציא
ממני אבל אז גם יוצא לי
מהיד שכואבת מהאנרגיה שצריך להוציא כל פעם שלוחצים (קליפר של ברמבו מגיע עם קוטר יותר גדול של בוכנות ולכן יותר קל לתפעל אותו עם 16ממ) אנחנו עשתמשנו במרוץ עם קליפר 4 בוכנות של ברינגר, על דיסק 310 מ"מ, ומשאבת בלם המקורית שלי 11 מ"מ וזה נתן לנו קצת יותר רגש בבלם ויותר תנועה של ידית הבלם, ללא ספק 13מ"מ זה המשאבה האולטימטיבית בשביל קליפר 4 בוכנות(גם לדעתם של Yoyodyne שנחשבים לאחת החברות המובילות בשיווק מוצרי בלימה) .

TShavit

New member
הצחקתני...

בערך הדבר הראשון שה-Terminator Too קיבל, הרבה לפני שעלה על הכביש, היה קליפר של R750 דגם 88/9. טל

45degrees

New member
נפלא. האם הצלחת להכניס את הקליפר

בלי שיגע בשפיצים בצד הפנימי של הקליפר? או שהוא עבר השחזה כדי להיכנס?

MexMex

New member
אז אם R929 כבר שבר את השתיקה

אז הנה חוות דעתי: ברינגר קליפר / ברינגר דיסק 310 מ"מ / משאבה רדיאלית ברמבו 16 מ"מ --------------------------------------------------------------- (על ק.ט.מ. SX525 ועל ק.ט.מ SXC625) - עוצמה עם רפידות ברינגר - 8 - עוצמה עם רפידות דבל סינטר של EBC - 9 - רגש - 7 - מהלך ידית - 7 (קצר מדי) ברינגר קליפר / ברינגר דיסק 310 מ"מ / משאבה ברמבו מקורית 11 מ"מ -------------------------------------------------------------- (על ק.ט.מ. SX525 ועל ק.ט.מ SXC625) - עוצמה עם רפידות ברינגר - 8 - עוצמה עם רפידות דבל סינטר של EBC - 9 - רגש - 8 - מהלך ידית - 7 (ארוך מעט) מוטומסטר קליפר / מוטומסטר דיסק (5 מ"מ עובי) / משאבה 11 מ"מ ניסין ---------------------------------------------------------------- - עוצמה - 10 - רגש - 11 - מהלך ידית - 9 (הייתי מעדיף אישית טיפה קצר יותר) ברמבו קליפר / ברמבו דיסק / משאבה ברמבו 16 מ"מ רדיאלית ----------------------------------------------------- - עוצמה - 9 - רגש - 9 - מהלך ידית - 9 (טיפה קצר מדי) מסקנה מכל מה שניסיתי עד כה? ההרכב המנצח הוא דיסק של מוטומסטר, קליפר של מוטומסטר, ומשאבה 13 מ"מ, כמו ההיא מתוצרת מגורה או ברינגר שמיועדות בדיוק לקליפרים האלו...

45degrees

New member
תודה. בהחלט תגובה שיש להשתמש

בה ולהפנות אליה בעתיד
מה קוטר הבוכנות בקליפרים של ברינג'ר, ברמבו ומוטומסטר? הנתון הזה חשוב מאוד. מעניין לראות שהמשאבה בעלת הקוטר הגדול של ברמבו אבל עם ההפעלה הרדיאלית מצליחה להתגבר על הפער הגדול מדי ביחס ההגברה. אם תוכל לפרט את הקטרים של הבוכנות - אוכל להסביר על זה יותר טוב.

שחרלרט

New member
אצלי יש ככה.....

משאבת בלם ברמבו 13 מ"מ קליפר ברמבו 4 בוכנות דיסק מירוצים צף 5מ"מ של EBC(תאווה לעיניים,מגיע עם מחברים באנודייז אדום) רפידות מירוץ של EBC(מקס,תנסה אותן .חבל על הזהן GFA HH) רגש מצויין,עוצמת הלימה מדהימה,מהלך של הידית ארוך קצת. אני מחפש משאבה 16 לנסות אולי זה ישפר,למרות שעדיף רדיאלית כי אז לא צריך להפעילהרבה כוח בשביל לעצור. חוץ מזה מה עם הסקירה של מירוץ הסופרים שלכם מקס

45degrees

New member
נו מקסמקס - איפה המידות?

בניתי קובץ EXCELL שמראה ביוק למה הרכיבים הללו נתנו לך את התחושות שקיבלת. כעת חסרות רק המידות של הבוכנות בקליפרים כדי שהכל יהיה מושלם...

MexMex

New member
ברינגר ומוטומסטר הם קליפרים

כמעט זהים עם בוכנות קטנות יחסית. אתה לא שולח אותי ל עכשיו לפרק את הקליפר ולמדוד, נכון? ברמבו בעל בוכנות מעט יותר גדולות, מה שמסביר את ההתאמה הטובה יותר למשאבת 16 המ"מ. אתה לא צריך גליונות אקסל. לי זה ברור לגמרי למה כל מערכת נתנה את מה שנתנה... ולשחריקו - הכל כבר אצל המושחתים. יומיים אחרי המירוץ....

MexMex

New member
מכונאי מירוצים או לא?

מאז כתיבת ההודעה הקודמת: שמתי את הכוס (של ה
) במטבח, הלכתי למחסן, הדלקתי סיגריה, מתחתי ארגז כלים, פרקתי את הקליפר, הוצאתי את פין האבטחה, הוצאתי את פין הרפידות, הוצאתי את הרפידות, מדדתי את הבוכנות, ניקיתי את הקליפר, החזרתי את הכל למקום, עוד דקה הלכה לסיום הסיגריה, ועוד לכתיבת ההודעה הזאת. 27.25 מ"מ כל בוכנה חייב לי
מנהל הפורום הזה לדעתי.... בוקר
M.

למעלה