קליפרס - דאלאס

Krit123

Well-known member
*טריי ברק, בובאן, קיד-גילכריסט, אלו שחקני סוף רוטציה, אף אחד לא יתפלא אם יפלטו מהליגה, מגיע המון קרדיט לקרלייל על מה שהוא מצליח לחלץ מהם.
המאמץ של ברק בהגנה ראוי להערכה, עוזר לו שהוא תמיד נראה עצבני, מייצר רושם שהוא תמיד משחק חזק. היכולת שלו לעבור את האיש שלו בכדרור וליצור לעצמו הכרחית במבנה הנוכחי של הסגל שלהם.
סת' קרי בינתיים לוהט, היכולת של הספסל לתפקד ואפילו לרוץ בזמן שלוקה נכנס לבעיית עבירות הייתה המפתח לניצחון. למרות שהם מסורתית קבוצה עמוקה וכבר עשו ניצחונות גדולים העונה במשחקי חוץ ללא לוקה, מפתיע היה לראות את זה עובד מול הקליפרס.

*למרות שדאלאס לקחו 29 שלשות בלבד (קלעו 13) הייתי מגדיר את זה ערב קליעה מעולה, השיגו לא מעט מחצי-מרחק.

*Playoff P- פול ג'ורג' הגיע לפלייאוף. אלו מסוג ההופעות שהוא מסוגל לתת, כמובן שהאחוזים יתיישרו אבל אופי הזריקות וקבלת ההחלטות פחות. הגנה גדולה של פיני-סמית' וטים הרדאווי ג'וניור.

*קליבר הפעם נחל יותר הצלחה מול קוואי עם לא מעט מזל. קשה לו לעבור בחסימות כצפוי אבל הוא מצליח להילחם Just enough, ואז נוצר מצב שגם הוא וגם פורזינגס (שמחכה בצבע) נמצאים בפריים והאורך הקולקטיבי משפיע. אני כן חושב שעם הזמן קוואי יפתור את הבעיה ולכן אני מאמין שכדאי למאבס לגוון את הכיסוי ההגנתי, מידי פעם לעשות טרפ מידי פעם אפילו חילוף אוטומטי על לנארד, להשתמש גם בוורסטיליות ההגנית של KP.
אורך הסדרה תוכרע על היכולת שלו ושל פיני-סמית' לקלוע מבחוץ.

*היו אין סוף שריקות, אולי משחק הפלייאוף הכי רך אי פעם. הרשו פחות מגע מבעונה הרגילה.

*רג'י ג'קסון פתח טוב התקפית, בדרך כלל לא מבשר טובות לקבוצה כשהוא מתפקד כרכז.

*הארל חלוד עם 4-10 מהקו. למד להיות פלופר לא קטן... עדיין לא זיהיתי את החדות בשיתוף הפעולה עם לו-וויל אבל מצפה שזה עוד יגיע.

*16 אסיסטים על 15 איבודים לקליפרס. הם מריצים תרגילים יפים בהתקפה, אבל לא מצליחים לייצר שטף.
ניסו גם הגנות והרכבים שונים, את הפתרון בינתיים לא מצאו. אני מאמין שיש מקום להפעיל לחץ על לוקה כמוביל כדור יחיד (בברלי לא שותף) ואולי לשלב אזורית.

נדמה ש-3 העבירות של ג'ורג' ברבע הראשון [ברבע הראשון!!!] סגרו את המשחק. זה די שווה להרחקה של פורזינגיס במשחק מס' 1. הוא אמנם פגע ברבע השלישי, אבל יצא מהסינק והיה רע בתוצאה הסופית. ניצחון צודק של דאלאס, אם כי אני לא יודע אם מסוגלים לתת עוד 3 משחקים כאלה בסדרה.

Rapgamer

Well-known member
מאוד מסכים לגבי השיפוט. פשוט לא נתנו לשחק.

זה היה ערב ענק של הספסל של דאלאס. סת' קרי עם פלוס/מינוס +30. טריי ברק מצוין. בובאן מצוין.
הקליפרס נכנסו לפיגור דו ספרתי ומאז הידקו את ההגנה, כפי שכבר נאמר ערב קליעה טוב של דאלאס מכל הטווחים שכל פעם מצאו תשובה ללחץ.
קוואי פתח את המשחק עם זריקות מלונג 2 וברגע שנכנסו לפיגור אפשר היה לראות את הסוויץ' שלו. הוא תקף את הסל במשחק הזה יותר מאשר בכל משחקי הבועה ביחד.
פול ג'ורג' היה זוועה, כמו בלא מעט משחקים הוא מכונת איבודים, לא ברור בכלל איך נרשם לו בסטט' רק 2 כאלה כשכל כדרור שני שלו זה איבוד או קרוב לכך. הקליפרס פשוט לא צריכים לשחק עליו כ-ball handler.
אני חולק עליך טל בכל הקשור לתרגילים של הקליפרס בהתקפה. כל מסירה שמתבצעת זה שחקן שמקבל כדור, בוהה במשך שנייה וחצי, וחושב מחדש מה לעשות.
מרכוס מוריס שלא ממש השתלב בקליפרס לאורך העונה רושם משחק חיובי שני בפלייאוף.

Krit123

Well-known member
אני חושב שהם בוהים כי אין להם אינסטינקטים של פליימקר, אבל אני אוהב את הטרי-מן-גיים שלו-וויל מגיע לעשות חסימה לקוואי ואז הארל מעורב גם, הם עושים וריאציות של זה. גם בבועה חשבתי שדוק העמיד אותם במקומות הנכונים בשביל לייצר הנעת כדור, כמעט בידיעה שאין מוסר סופר מצטיין וצריכים מישהו שיתן את האקסטרה פס אחרי הוצאה. בינתיים הם משחקים לבד מידי אפילו ביחס לסגל, ובטח בהשוואה למה שזכרתי מהם לפני.

למעלה