קליפים

itay777

New member
קליפים

היי, רציתי לדעת באיזה אתרים אפשר למצוא קליפים של אלאניס ולא בקאזה כי אני מתכנן להוריד בADSL ואז זה יהיה איטי יותר. אולי אני אוריד JLP - אבל זה איזה 700 מ"ג - אז לא נעים (אני לא מתכוון להוריד אצלי - אצל חברים שלי) וגם מה הקליפים המומלצים? תודה, איתי

AlanisJunkie

New member
מצטערים..

אבל אסור לפרסם כאן אתרים המכילים קליפים\שירים ושלל דברים לא חוקיים. אני ממליץ לך לבקר באתר הישראלי, ושם בפורום מעריץ בשם אמיל השאיר הודעה "ליוסי", תקרא אותה. בהצלחה.

הקליפים שממולצים...

מצטער, אם היה מותר לרשום אתרים לא חוקיים הייתי רושם לך. אבל אני לא חושב שזה יזיק אם אני ארשום לך איזה קליפים הם המעודפים עליי. ironic - קליפ ענק!!! הוא זכה נראה לי אפילו בקליפ השנה. מה שאני יודע הוא שהוא זיכה את המפיק של הקליפ (סטפן משהו...) בבמאי השנה. אני אישית מעדיף את אלאניס אדומה.... you learn - עוד קליפ ענק של אלאניס!! דרך אגב, אם תתקבל בקליפ, אתה תראה מישהי שמנצחת את אלאניס באיגרוף, זאת ליז (משהו...) שהיא הייתה מפיקת הקליפ הזה... head over feet 2 - קשה יהיה לי להאמין שתמצא את הקליפ ב- MTV, הוא נמצא רק ב- DVD של JLP. קליפ יפה לפי דעתי. so pure - קליפ מדהים! אלאניס הפיקה אותו בעצמה!!! קליפ מדהים!!!! hands clean - מאמין שראית את הקליפ הזה כמה פעמים... precious illusoins - הקליפ לפי דעתי הכי יפה של אלאניס. שרק שתדע, היא חשבה על הרעיון של הקליפ... בתמונה, יש תמונות של הקליפים: you oughta know (שמאל), hand in my pocket (למעלה), ironic (צד ימין) , והגרסה הראשונה של "head over feet"

C L A Y M A N

New member
יש לי קליפים

אני יכול להעביר לך את הקליפים דרך הICQ גם לי יש ADSL תישלחי לי את המספר בפרטי

j u n k

New member
הכתובת של אמאזון:

http://www.amazon.com שם תצטרך כמובן להירשם

itay777

New member
Okay - המספר הוא...

אני כרגע בICQ של חברים המספר - 164710201 תודה