קליפים

Blade Of Fire

New member
קליפים../images/Emo44.gif

אז לאחר ההופעות החיות-קליפים. שימו קליפים שאתם אוהבים (ושוב-לא לצאת מתחומי הפאוור מטאל!!)... (או במילים אחרות-עידן מחפש קליפים להוריד ולא יודע איזה) (וכן.. להוריד קליפים זה חוקי...)

Rhapsody - Holy Thunderforce, קליפ

מוזר, אבל, מה זה מגניב, הוא מצחיק כזה ו,ו, מגניב
מממ, אני אוהב נורא גם את Blind Guardian - Mirror Mirror, וEpica - The Phantom Agony

Dream Slayer

New member
דבר ראשון ../images/Emo13.gif

נימו...קליפ מאאאגניב וגם של בללס דה צ'ילד וגם של over the hills... ועוד ועוד ועוד ועוד קליפ שהוא לא פאוור...i deissper של מטאליקה...אחלה קליפ

Musta Susi

New member
לא ראיתי כמעט../images/Emo4.gif

הקליפים היחידים שקשורים לפאוור שיצא לי לראות הם: Nightwish - I Wish I had an angel, Nemo Helloween - I Can ועוד אחד שלהם ששכחתי את שמו. יותר ישן, והיה שם נחש...

Hammerfall1

New member
nightwish - over the hills and far

away קליפ ממש טוב לדעתי ועוד קליפ יפה ולא פאוור של קריידל "nymphetamine" מומלץ גם למי שלא חובב קריידל ובלאק...

Dream Slayer

New member
nymph פשוט קליפ יפה ../images/Emo45.gif

אבל השיר פשוט הרבה יותר טוב ונתסה עם כבר את from the cradle to inslave זה פשוט קליפ....ע-נ-ק!!!

Prophet Of God

New member
נאמ

i wish i had an angel אחד המצחיקים, ויש קטע שהגיטרת כולו על איזה מנה משו מפחיד וזה עם קטעים מALONE IN THE DARK

Danihell1

New member
ממ האמת ש..

ראיתי ממש קליפים מעטים של פאוור. פשוט כי אני לא מורידה (חוסר מקום) קליפים בד"כ ובטלויזיה.. אין לי מושג איפה יש. אבל היה אחד מצחיק Hammerfall - hammerfall שהם רוקדים שם.. טחח תשאל את סער מאיפה הוא הביא את זה :p

זה מה שראית אצלי?

אם כן אז זה לא היה קליפ, זה היה שיר מהופעה חיה, והוא נקרא let the hammerfall אם כתבתי נכון..

למעלה