קליפים של סיסטם

קליפים של סיסטם

אני מניח שהיו נושאים כאלה כאן..אבל לא מצאתי בעמודים הישנים, אז אני פותח כאן ת'רד. בבקשה, כל מי שיש לו קליפים של סיסטם שישים כאן לינקים (חוץ ממה שיש באתר הרשמי). יש לי על המחשב את בום וצ'ופ סויי, ואני יודע שיצאו גם לאריאלס וטוקסיסיטי (ראיתי חצי דקה מהם באתר הרשמי). אז למישהו יש קליפים באורך מלא והופעות של הלקה? מודה מראש למי שיעזרו

maxbass

New member
מה הבעיה ....

שתוריד את כולם דרך תוכנת שיתוף קבצים כלשהי? יש גם מלא הופעות ממש טובות של סיסטם... אין הרבה אתרים שמחזיקים הרבה זמן את הקליפים על השרת..

so...

אז אם אתה מכיר אתר מסויים, תביא בבקשה. דבר שני, בליונטוורק אין מבחר גדול בגרוש (משם הורדתי מה שהיה) ובסופרנובה היה רק את בום. תכ'לס אני לא מוריד מקאזה כי אני שונא ת'תוכנה הזאת, אז יש לך מקור אחר שאפשר להוריד ממנו עם ביטורנט או אימיול? תודה.

maxbass

New member
כן..

אתה לא צריך אתרים בשביל זה, פשוט חפש דרך התוכנה עצמה ... יש שם מספיק

done

ועכשיו נזכרתי למה אני שונא את המיול...זה מוריד לי על כמה קילו בייטים בקושי (וסידרתי כבר פחורטים). בכל מקרה, תודה למי שניסה לעזור :\

Limori 1

New member
היי.. כנס שנייה

רכשתי היום ת'ערוץ הזה, אחלה ערוץ. אבל.. שתי שאלות- בנתיים ממה שראיתי, אז בקליפים הרצופים, הם לא רושמים ת'להקה ושם השיר.. זה ככה בכל התוכניות שלהם? כי חבל..
ודבר שני, באיזה תוכנית יש הכי הרבה סיכויים לראות את סיסטם? או שזה.. אקראי? אם תוכל לענות על שאלותיי, או מישו אחר.. אז.. תודה מראש

humm

New member
את aerials יש כל הזמן בערוץ 'ביפ'

בבוקר [11-12 ככה]

golani12

New member
תוריד מקאזה

אני הורדתי מלא קליפים והופעות חיות שלהם. זה קל ונוח.

למעלה