קליף נוסף

L A D Y B U G 2

New member
קליף נוסף

מיוז מתכננים לצלם קליף אמריקאי לשיר STOCKHOLM SYNDROME. האלבום אוריג'ין יצא רק בימים האלה לארה"ב, בזמנו כשהו יצא אצלנו...הוא לא הצליח שם [כי האמריקאים רצו אלבום פופי יותר ממיוז- שכמובן לא רצו]. אז עכשיו שהוא יצא שם...הם מקדמים אותו ואנחנו נזכה לעוד קליף.... Muse have revealed info on the new Stockholm Syndrome Video on Daily Download. Dom said "It`s kind of set in a weird spiritual tv show where we are performing then gradually a lot of chaos comes and disrupts the show and the audience, etc." It was also said there were live animals on set. Matt said the video will air in about two weeks. ד.א: גם אני יכולה עכשיו לשים תמונה שלמה :)

Franz Ferdinand

New member
מה???

זה כל כך מוזר שאוריג'ין יוצא רק עכשיו בארה"ב! וואו... אני בכלל לא מצליחה לעכל את זה! (תנו לי להקיא רגע...
). טוב, נרגעתי.

O L g i T

New member
מה, אבל זה לא הגיוני...

רגע.. אני קצת קשת הבנה אז תנו לי רגע ואחרי זה תסבירו לי
מה שהבנתי, זה שהם הוציאו את אוריג'ין שם באותו זמן שהוציאו אותו פה אבל הוא לא הצליח שם כי האמריקקים רצו פופ, ועכשיו הם מוציאים אותו עוד פעם?? "האלבום אוריג'ין יצא רק בימים האלה לארה"ב, בזמנו כשהו יצא אצלנו...הוא לא הצליח שם [כי האמריקאים רצו אלבום פופי יותר ממיוז- שכמובן לא רצו]. אז עכשיו שהוא יצא שם" ועוד משהו שלא הבנתי.. איך הם מוציאים את סטוקהולם סינדרום כדי לקדם את אוריג'ין?!?? ועוד משהו.... לפני שנתיים בערך הם הצליחו בארה"ב עם בליס, אז... איך שהם מוציאים את אוריג'ין עכשיו??

yeross

New member
אוריג'ין

נראה לי שזו סה"כ טעות של פרנץפרנדיננד והיא התכוונה לאבסולושן, למרות שאבסולושן יצא כבר די מזמן בארה"ב. לפי מה שאני יודע, אוריג'ין לא יצא שם אף פעם בצורה מסחרית, כלומר אף חברה אמריקאית (וורנר בראדרס\מאווריק)לא מייבאת\מייצרת אותו באופן מסודר. בזמנו, האמריקאים (וד"א מאווריק היא החברה הראשונה שהחתימה את מיוז על חוזה הפצה מחוץ לאנגליה) אמרו למיוז שאוריג'ין לא מסחרי מספיק בשביל השוק האמריקאי.. ולגבי בליס, לא שמעתי על זה אבל יכול להיות שכן הפיצו שם סינגלים בודדים מאוריג'ין..

yeross

New member
תיקון

נו, התכוונתי לליידי באג... (אפשר בכלל לתקן פה הודעות?)

positive energy

New member
זה מהמקרה המוזר של הכלב לא?

וזה עם בנקאי ומומחה לתיאוריית ההיגיון או משהו כזה אני חושב והקליפ החדש... מיותר... ממוסחר אגב אחות שלי קנתה את אוריג'ין בארה"ב, אבל זה כנראה היה בייבוא אישי

yeross

New member
סליחה

סליחה פרנץ פרנדיננד..
ניקיטה...
ואפשר להאזין לראיון המלא של מיוז מהתוכנית fuse בכתובת הזאת: http://bootlegs.muselive.com/Muse_FuseTVInterview_040605.mp3

L A D Y B U G 2

New member
איך לעזאזל קישרתי בין אוריג'ין ל

stockholm syndrome??? טוב אז מהתחלה........ מיוז מצלמים קליפ נוסף לשטוקהולם לקידום האלבום "אבסולושיין" בארה"ב (זה הסינגל השלישי שיצא שם---רק עכשיו). ובקשר לאוריג'ין--- הוא לא יצא בארה"ב בכלל בזמן שהוא יצא אצלנו (כי כמו שאמרתי, האמריקאים רצו אלבום פופ יותר [וממוסחר] ומיוז לא רצו). רק בימים האלה הוא יצא שם, אבל מיוז עצמם לא משתתפים בהוצאה שלו ולא מקבלים שום רווחים מזה (ובגלל זה הם "מרשים" למעריצים להוריד את האלבום [גם את שואוביז] מהאינטרנט) Matthew said in an interview that the band thinks it is OK to download anything on their old label (Showbiz, OOS) because they are not receiving any money for those CD's anyway, and they are angry at the former record company for not doing a very good job of promoting their records.

למעלה