קלינאית תקשורת

קלינאית תקשורת

שלום, היום הייתי בפעם הראשונה אצל קלינאית תקשורת אחרי הרבה שנים של טיפלתי בנושא, בעיקרון היה נחמד (אני מקווה שהיא לא נכנסת לפורום) טיפ שהיא אמרה לי שלי מאוד עוזר. לכל מגמגם יש בעיה שלו אבל בעיקרון מי שמרגיש תקיעה בצואר (באיזור מתרי הקול) וכשהוא מנסה לדבר זה לא יוצא לקחת אויר וכשהאויר יוצא להתחיל לדבר וכמה שפחות להדגיש את האות הראשונה.

שמחה99

New member
../images/Emo13.gif נחמד

אם היא הסבירה, הדגימה ולימדה אותך את הטיפ, זה טוב. באוויר זה נשמע באוויר
בהצלחה רבה!

Impious

New member
לא רק שזה מאיזור מיתרי הקול

זה ממיתרי הקול ממש
כאשר מיתרי הקול צמודים אין יציאה של אויר, מה שאתה מתאר כתקיעה. אבל זאת סתם קטנוניות, תתעלם ממני
מה שהיא תיארה לך זה התחלה רכה אאל"ט. מצטרף לשאלתו של נימני בנשמה, איפה אתה מטפל?

בלינסון

רציתי לטפל בהדסה שלפי השמועות זה מוצלח שם ויש להם את התוכנה של ד"ר פלואנסי אבל בגלל שאני גר במרכז לא הסכימו לי אז אני מטפל בבלינסון וימים יגידו.... נכון שהתקיעה ממש ממתרי הקול אבל לא רציתי להאריך. דבר נוסף שרציתי לכתוב ושכחתי בעת כתיבת ההודעה הוא כשהייתי שם ראיתי אדם שלא יודע מה קרה לו אבל הוא נשמע כמו רובוט משהו מפחיד כמו הדיבור של החייזרים בסרטים וזה גרם לי לקחת בפרופרוציות את הגימגום שנכון הוא מעצבן "קצת" ומכניס לפחד מתמיד וכו' אבל יש דברים גרועים יותר. דרך אגב למי שיש כסף ניתן לרכוש את התוכנה של פלואנסי באופן פרטי עם קלנאי תקשורת - הדרכה צמודה והוא מתחייב לשפר את הגימגום אחרת הכסף יוחזר. עד כמה שידוע לי זה עומד על 8000 שקל בהדסה זה מסובסד 50% הנחה וזה תוכנית אינטנסיבית של 3 שבועות רצוף. המפגשים בבלינסון (מה שאני עושה) דורשים טופס 17 לפגישה פעם בשבוע של שעה 60 שקל. ניסיתי את התוכנה DAFFAF לא משהו, קלינאי תקשורת הרבה יותר טובים. בהצלחה.

av100

New member
מה שישלו

זה פגיעה באזור מוחי מסויים שאחראי על דבור חלק ו"מתנגן" כמו שהו אצל בני אדם

למעלה