קלימארו יקרה!

Sigali

New member
קלימארו יקרה!

תבדקי טוב טב ותראי שאני פניתי ראשונה על גבי הפורום לנירה ואף שלחתי לנירה מסר!!! דיברתי עם נירה בפון והיא אמרה שזה מאד בהול לקחת את הדברים כי האדם המקסים שתרם את הדברים היה לחוץ. יום למחרת ארגנתי שינוע ב-500 ש"ח ונסעתי עם התינוקת שלי בשביל לקחת את הסלון וכשהגעתי אליו הוא ביקש שאקח גם המיטות .וביקש שאקח עוד כמה דברים רק שלא היה לי ממש מקום באוטו. את מוזמנת לקחת את המיטות שממש אין לי עיניין בהם למרום ה500 ש"ח ששילמתי על ההובלה. שיהיה לך יום קסום שבוע טוב סיגלי

נירה63

New member
היי היי סיגלי למה את כועסת??

אתץ היית מאה אחוז בסדר, חבל שאחרים ראו את התרומה כאילו אני חייבת להם משהו...פנית ראשונה שוחחנו בטלפון כמה פעמים ואת הגעת בתיאום איתי לקחת את התרומה, וטוב שכך. אל תרגישי לא נעים. חבל על התגובה של קלימארו.

Sigali

New member
היי מותק}{

שבוע טוב ובשורות טובות ואני לא כועסת מאמי אני פשוט מסבירה מה היהה

מירנטו

New member
היי סיגלי

אם זה לא היה בציניות ובאמת אין לך מה לעשות במיטות כלומר המשפחה שבטיפולך לא זקוקה להן.אז במידה והן מתאימות לילדים קטנים כאלו עם מסגרת מעץ יש לי צורך באחת ולמשפחה מהשכונה צורך באחת .שבוע טוב אביטל.

Sigali

New member
ממש לא בציניות

זה מיטות מאד ישנות ואת מוזמנת לבוא לגליל לקחת

מירנטו

New member
תודה אבל אם זה כך אז לא חשבתי שאת

מאזור השרון טעות שלי.שבוע טוב וסליחה על ההטרדה .אביטל

קלימארו

New member
לי אין 500 ש"ח

גם לא 5. המקרר ריק, אני צריכה לפנות את הבית, אין לי לאן ללכת ואין לי כסף לשכירות ובמקום הזה קשה לי גם לבדק את עצמי. אז אם הרגזתי מישהו לא היתה לי כוונה, אני מתנצלת. שבוע טוב.

Sigali

New member
צר לי על כך מאד

ואם יש לך שינוע את מוזמנת ולבוא לקחת את כל מה שהבאתי ואם יש משהו שאוכל לעזור אז בשימחה אני יעזור שיהיה לך שבוע טוב

למעלה