מרוקאי-אתה פשוט לא יודע את העובדות!
אתה יודע מה אבא שלו עשה לו? בוא אני יעדכן אותך... אבא של קליי היה אלכוהליסט ואלים, הוא נהג להכות את אמא של קליי מכות רצח, ההורים שלו נפרדו שהוא היה בן שנה, "אבא" של קליי לא רוצה אותו, לא הזיז לו שיש לו ילד, זה לא עיניין אותו. הוא נהג להגיד לקליי כל הזמן שהוא היה טעות, שהוא בכלל לא היה צריך להביא אותו לעולם. שקליי היה בא אליו לביקורים הוא היה מכניס אותו לאיזשהו חדר, שם לו סרטים והנה לך תעביר איכשהו את הסוף שבוע, בעוד ש"אבא" שלו בילה את הזמן הזה בשתייה ועם נשים... [תבינו לבד] מול העיניים של קליי, הוא בחיים לא התקשר אליו ולא התייחס אליו אז שקליי היה בן 15 הוא אמר לו: אתה רוצה לראות אותי? תתקשר אלי ואני אבוא. מאז הוא לעולם לא התקשר אליו. בינתיים אמא של קליי התחתנה עם ריי פארקר, שהתייחס לקליי כאילו הוא היה בן שלו, כמה שנים אחרי שהוא כבר לא דיבר עם אבא שלו הוא החליט שהוא משנה את השם משפחה שלו, מ"גריסום" [השם משפחה של "אבא" שלו, קליי קורא לו "תורם זרע" אגב] ל"אייקן" שזה שם הנעורים של אמא שלו. מאז המשפחה של אבא שלו החרימה את קליי לחלוטין, שאחותו [הבת של "אבא" שלו] התאבדה הם אפילו לא כתבו שיש לה אח, שסבתא שלו נפטרה והוא בא להלוייה הם גירשו אותו משם. קליי התראיין לדיאן סוייר והיא שאלה אותו על ורנון ["אבא" שלו], היא שאלה אם הוא [ורנון] היה מתקשר אליו קליי היה עונה לו? בהנחה שורנון מצטער על מה שהוא עשה והוא השתנה והוא רוצה להגיד את זה לקליי, קליי אמר שהוא היה עונה לו, ושהוא יכול להתקשר אליו אבל הוא כנראה העדיף להתקשר לצהובון שהוא מכר לו את הסיפור, קליי אמר שהוא היה רוצה שהוא יגיד לו שהוא אוהב אותו, ושהוא נמצא בצומת כזאת, כי הוא לא יודע אם הוא יכול להאמין לו, ולא ורנון לא טרח להתקשר אליו.