קלייר יוסי בבקשה...

B.Shokor

New member
קלייר יוסי בבקשה...

תנסו לא לענות ולא להגיב להודעות של חבריו של אבו-דני הזה.

קלייר

New member
תאמין לי שמנסים-אךךךךךךךך

אין אנו יכולים לשבת בשקט ולתת להם לרמוס את מה שאנו מאמינים ולמה לתת לחברי אבו-דני את התענוג שהשארנו אותך לבד חבל שכולם לא פה היום

לבונה

New member
מעניין שהם לא פה דווקא היום!

מהבושה אולי? אתם לא מסוגלים להתמודד לבד? אל תדאגו- מחר כבר לא נהיה פה, כי הפורום הזה פשוט לא אמיתי ואינו ממצה את מטרתו. אני מזכירה שוב (ושוב ושוב) אך כנראה שנופלת על אזניים ערלות, כי באתי לכאן להביע דעתי בצורה ובשפה די עניינית, אך הנכם תקועים היכן שהוא, למטה, ביטויים כמו ``ילד מגודל`` וכדומה שאת כותבת לקקטוס, מצביעים כי רמת השפה אינה בוגרת. אינני מכירה אתכם אך הנסיון לדבר ולפנות לחברה בוגרת כשל עקב התנהגות מסויימת ודי בזוייה ומאכזבת, אין לי כל כוונה להתווכח. שלום לכם וכל טוב ובהצלחה.

patishon

New member
אל מנהל הפורום

נדמה לי שזה אמור להיות פורום דו קיום מדוע הפך לפורום דו קרב? האם קשה עליך המשימה? מתפקידך הוא להקפיד ולשמור על כללי פורום תקנים ולא רק לשבת ולמחוק הודעות ככל העולה על רוחך. ממני פטישון.

all

New member
במקום שבקש סליחה ?

הרי אתה האשמת אותם בהיתחזות, אתה אמרת שהם אנשים שלא קיימים והינה הם מכניסים הודעות ברצף ואתה אומר לנו להתעלם מהם? תתבייש לך, עד כמה רחוק אתה חושב ללכת ע``מ לכסות על הטעות של עצמך. תבקש סליחה, האשמת אנשים חפים מפשע.

למעלה