קליינר ומשנתו!

yoavl1

New member
קליינר ומשנתו!

היום קליינר שבר שיא חדש בטמטום כשאמר "מי שמביא 10 ילדים לעולם,תורם יותר ממי שמשרת בסיירת מטכ"ל" ביזיון - חבר כנסת בישראל!

דן צ

New member
מי שעובד בפינוי אשפה ובזבל

תורם יותר מכל חבר כנסת, איך זה?

s.r.

New member
אל תתרגשו-תנו לו "לדבר"....

מי יודע עם קליינר יהיה בכלל בכנסת הבאה ?! ראו דוגמת "חרות"-אוסטריה-היידר ולהבדיל...."חרות"-ישראל - קליינר ! איך "נפלו" גיבורים ???!! מעניין מה עשה-תרם, קליינר, לכנסת ולמדינה ?!

EverMan

New member
לא נכון במאה אחוז.

הרבה ח"כים הם אנשים מאוד מכובדים ושפועלים רבות. רק שאנשים כמו קליינרים מביאים בושה למדינה הזו.

רפי2002

New member
|מישהו הזכיר את זה ששרת החינוך שלנו

בלי תעודת בגרות?

EverMan

New member
אולי לימי תכניס גם לי סתירה ?

אני הכי "נוער שוליים סהרורי" צרת חינוך במדינת ישראל קוראת לכל מי שלא בדעותיה נוער שוליים סהרורי ! שלא לדבר שהיא סתרה לתלמיד במערכת החינוך הישראלי ב2001 ! רק משום שהוא היה פעיל בחירות !

רפי2002

New member
כן כן, אני זוכר שלפני היותה שרה

היא הופיעה באחת התוכנית שם דיברו על עברה, בין היתר, שהיא סיימה תיכון בלי תעודת בגרות!

דן צ

New member
סליחה רפי אבל זה לא קשור

אני לא חושב ששרת החינוך צריכה להיות בעלת תעודת בגרות אני חושב ששרת החינוך ציך שיהיה לה רקע בחינוך או משהו דומה לזה שבמקרה דנן אין לה את הניסיון או רקע. גם לשר שיטרית אין רקע משפטי ובכל זאת הוא מונה לשר המשפטים.

EverMan

New member
חבל שכך ! הממשלה צריכה להיות

דבר מקצועי ואידיאולוגי. חבל שזה לא כך.

רפי2002

New member
יש הבדל בין תואר במשפטים

ותעודת בגרות בסיסית... אני לא מצפה, למרות שיהיה יותר טוב, שכל שר יהיה בעל ידע מורחב על התיק שלו, אבל בחייך, תעודת בגרות???

וגם מקרה שטרית עצוב מאד

שר משפטים חייב להיות לפי דעתי בעל השכלה משפטית ורצוי השכלה משפטית נרחבת ולא רק תואר ראשון במשפטים.

אתה נגד פרו ורבו ?

העם היהודי הקטן הסובל מהתבוללות וחוסר ילודה זקוק לילדים נוספים. הלוואי ולי יהיו תעצומות נפש להביא לעולם הרבה ילדים

EverMan

New member
פרו ורבו - סבבה עד מחר.

אבל שאתה יכול לממן את הילדים. ובטח שלא, לא לשרת בצבא !

yoavl1

New member
סליחה?

אני מעדיף 70 ילדים דרוזים ובדואים שישרתו ביחידות קרביות ויעזרו להגן על המדינה שאני כל כך אוהב, ולא 10 ילדים יהודים פרזיטים שאפילו מס הכנסה לא משלמים.

למעלה