קלטת הדמו של jagged little pill

קלטת הדמו של jagged little pill

איכשהו מישהו מצא ת'קלטת עם כל הדמו... את The bottom line ו- SWW לא היה בקלטת אבל היה שיר שבחיים אף אחד מאיתנו לא שמע עליו - AVALON (אבלון, אי תפוחים באיזושהי מיתלוגיה). הנה המילים של השיר: I'm just a white girl in a small, safe town And what could I possibly know about destruction? The lawn sure gooks green today 'neath the blue, suburban skies The little boy next door wants to be the lord of the flies It's like Cain and Able and the Holy sacrifice You've gotta belive that God has closed his eyes And if there's to Avalon and we only have a life it's hard to conceive how we let our brothers die שימו לב לאיזה מילים חזקות יש בשיר הזה "אני פשוט ילדה לבנה בעיריה קטנה ובטוחה"כמו קין והבל והקרבה הקדושה..." אפילו ב- SFIJ זה נדיר למצוא כאלה לירקס...................... קיצר זאת הקלטת -----------------------------------------> קבלו את התאריך... 1.4.1995, אף אחד מאיתנו באותו זמן אפילו לא ידע לעיית ת'מילה מוריסט....

AlanisJunkie

New member
מדהים! מקווה שיהיה ניתן להשיג

את השיר הזה ברשת בקרוב. המילים בהחלט מרשימות.

מלכוש

New member
וואו

חתיכת מילים מאוד מאוד יפות מקריאה ראשונה, אפילו שעוד לא ממש ניסיתי להבין את הכל עד הסוף אבל וואו איזה תיאורים סחתיין תודה רבה רבה שהבאת את זה אלינו =) וואו, רגע מה, עכשיו כשמישהו מצא את זה באמת יש מצב שזה יהיה ניתן להורדה? איכשהו? אני מאוד מקווה, אני מאוד מצפה ורוצה לשמוע את הלחן והביצוע של השיר הזה, זה ממש יהיה מעניין לפי דעתי והמילים באמת לא ממש בסגנון תקופת JLP... אולי היא כתבה את השיר הזה יותר מוקדם? מה אתם אומרים? וואו, וואו פשש ומה זה sww ו-the bottom kine? ומה זה קלטת דמו? הכוונה לקלטת ההקלטות של השירים לפני שינויים אחרונים? תודה רבה =)

קלטת דמו זה...

אומן מבצע שירים וצורב אותם על דיסק עלוב של שתי שקל... ואז הוא שולח לכל החברות תקליטים, פעם לא היה צורב אז קלטות...... בעיקרון את הדמואים של JLP אפשר למצוא ברשת... יש של MJ, IRNIC,HOF,YOK,FRGVN חוץ מממרי ג'יין כולם שונים באיזושהי צורה מהמקור...

תרגום ל-אבאלון ../images/Emo158.gif

אבלון אני פשוט ילדה לבנה בעיר קטנה ובטוחה ומה אני כבר יכולה לדעת על חורבן הכותנה האסיתית העלובה ירוקה היום מתחת לכחול, והשמיים פרבריים הילד הקטן מהדלת הסמוכה רוצה להיות מלך הזבובים זה כמו קין והבל וההקרבה הקדושה אתה חייב להאמין שאלוהים עצם כבר את עיניו ואם יש רק את אבאלון ולנו יש רק חיים זה קשה לשכנע איך נתנו לאחים שלנו למות

התגובה היתה חייבת להיות בנפרד!!../images/Emo2.gif

קלטתם את כל החר$ המדהים והתותתתתתתתתתח הזה?!!?! איזה מילים חזקות!!! השיר הזה עמוק ומצמרר ברמות ש- ONE יכול לעשות. כל המטאפורות והקדושות האלה?? איך היא הצליחה להביא כזה טקסט ואיך כו$#@%%# היא ויתרה על שיר כזה??????? שמעתי הרבה טקסטים טובים בחיים שלי אבל כרגע אני עדיין מעכל את "אבלון"... אפילו ג'וני מיטשל לא הביאה טקסט כל כך גאוני... "אתה חייב להאמין שאלוהים עצם כבר את עיניו" - יאלללללללללה איזה מוכשרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

j u n k

New member
HOLY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GOD DAMNIT!! מאיפה הבאת את זה?!?!?!?!?!? יאאאאאאא אני בשוק....מזמן לא התלהבתי כל כך ממשהו. זה מדהים!! יוווווווווו חייבים להשיג את הלחן לשיר הזה- ח-י-ב-י-ם! בטח יש גם את superstar wonderful weirdos בקלטת הזאת (לזה אמיל התכוון ב SWW -רוית) בחיי חבר'ה, אחרי שראיתי את זה אני לא יכולה לסגור את עיניי, חייבים להשיג את זה ויהי מה, אני פותחת במבצע "השג את השירים מקלטת הדמו של ג'אגד ליטל פיל!" (ושהשם הארוך לא יבלבל אותכם אנחנו נמצא אותם )

Rוית

New member
בחיי

כמו שיר של ביאליק, לא מובן בשיט אבל חובה בתוכו אוצר~! מדהים!

איך אני פורצת ככה לפורומים

אאוט אוף דה בלו פעם שאלף שנה חח
היי בכל מקרה.. הייתי פה פעם והחלטתי לקפוץ שוב..

למעלה