קלטת/דיסק?...

• פותח הנושא N2k
  • פורסם בתאריך

N2k

New member
קלטת/דיסק?...

את סיפרי הארי פוטר באנגלית אפשר לקנות לשמוע בקלטות או דיסקים ואותי מעניין למה שמישהו ירצה לקנות דיסק או קלטת בהם יש קריין שמספר סיפור אותו אפשר להשיג גם בספר... למישהו יש מושג למה מישהו היה מעוניין בדבר כזה?... ועוד דבר - בקלטות או בדיסקים אפשר לקנות בגרסה מקוצרת ובגרסה לא מקוצרת-מה ההבדל?......

abgs

New member
אנשי מבוגרים.....

יש הרבה אנשים מבוגרים או אנשי עסקים שאין להם זמן או רצון להיות עם ספר ולקרוא אותו אז הדיסקים והקלטות נוחות לימ שנוסע באוטו אז הוא יכול לשמוע וגם לנהוג בעוד שעם ספר הוא לא יכול.

רחלי!

New member
כמה השערות

אולי האנשים האלה פשוט מתעצלים לקרוא ספר, או שהם הורים של ילדים והם מתעצלים לקרוא להם אותם...? אבל לי נראה שזה לעוורים וכאלה שלא יכולים לקרוא אבל רוצים לשמוע את הסיפור ועל מה כל ההיסטריה

שי 2K

New member
לא נכון...

הרעיון שלך הוא רעיון טוב אבל במקרה אפשר לרכוש את סיפרי הארי פוטר בכתב ברייל שהוא כתב שעוורים יכולים לקרוא ע``י מישוש הדף למי שלא יודע...

Hermione G

New member
גרסות אודיו של הארי פוטר

אפשר לרכוש אותם בכתב ברייל אבל בכל זאת יש עיוורים שמעדיפים לשמוע את הספר ולא לקרוא בברייל ובנוסף יש הרבה אנשים שלמשל צריכים לנסוע שעתיים כל בוקר לעבודה או ללימודים כי הם במקום רחוק ואז באותו הם שומעים את הספר... אני דברתי באינטרנט עם כמה אנשים שקנו את הספר בשביל זה...

שי 2K

New member
במיוחד בשביל זה.?

את דברת אם אנשים במיוחד בשביל השאלה שלי?..

Hermione G

New member
למען האמת

לא... אני מדברת עם מלא אבל מ-ל-א אנשים על הארי פוטר ודווקא את זה מישהו סיפר לי לפני איזה חודש...

Padfoot

New member
תשובה הגיונית :-()

הקלטות והדיסקים מיועדים לפי דעתי לאנשים שיש להם קשיים בקריאה. אנשים עם בעיות למידה, דיסלקציה או אנשים שיש להם בעיות בהבנת הנקרא ולכן לשמוע מישהו אחר קורא את הספר זה קל ומובן יותר מאשר לנסות לעשות את זה בעצמם. מנסיון אישי אני מכירה כמה אנשים כאלו, אז אל תגידו לי שזה לא נכון

למעלה