קלטתי משהו...

קלטתי משהו...

אם רד הוט צ`ילי פפרס באים כמעט מאה אחוז שהפו פייטרס באים, כי הם מחממים אותם לפעמים

שאלה לי אליך

שמתי לב שאתה אוהב להקות כמו גרין דיי .. פו פייטרס .. רד הוט צ`ילי פפרז .. וכד` ... אין לי שום דבר נגד הלהקות האלה, אני חושב שהם להקות נחמדות ביותר, אבל לא להקות שצריך להעריץ על מה שהם עשו. מתוקף היותך מנהל פורום רוק, הייתי מעוניין לדעת מה אתה חושב על הלהקות האלה ביחס ללהקות כמו פינק פלויד, דורס, ג`נסיס, ג`ימי הנדריקס, קווין וכד` ...

S.C

New member
אני מכבד את הלהקות

בגלל ההישגים והיכולות שלהם , אבל לא מתחבר איתם... מה לעשות... וניסיתי , באמת שניסיתי , למרות שהדברים הישנים של קווין נשמעים לא רע..

metal

New member
סליחה על ההתערבות אבל...

בואו לא נשווה ...אין מה להשוות בכלל , זה זמנים שונים , וכמובן שגם אוזניים שונות אני עדיין תמיד אוהב את הפינק פלויד , ולא אסיים יום שלם בלי לשמוע משהו שלהם...בקשר לג`נסיס אני לא ממש אוהבת אבל אני נורא מעריכה . להקות רוק של פעם זה משהו אחר אין בכלל מה להשוות בין לד זפלין לגרין דיי למשל , או בין הדורס (IM THE LIZARD KING I CAN DO EVERYTHING

אולי בגלל שאתה מחפש קצב

ולא מוזיקה, אם תנסה להקשיב יותר תוכל להבין מה פשר ההבדל. וקווין מדהימים ! יש להם קולות פשוט מצויינים.

metal

New member
ho mama mia mama mia let me go

חחחחחחחח קוין באמת טובים שלום פינקי ...מה שלומך? אני מקוה שהכל טוב. ואם לא ...אז במסגרת השוונג של פרדי מרקורי THE SHOW MUST GO ON

HadesK

New member
queen rulz!!

או לפחות בין היותר טובים שהיו במוסיקה... Hades

sOrCeReSs

New member
מה!?!?

קווין... הם.. אדירים!! כמעט כמו dream theater! בעצם הם לא מגעים לרמה שלהם.. אבל הם מעולים!! (כלומר קווין)

תסלח לי

אבל קווין ודרים תיאטר אסור להגיד באותו משפט. דרים היו מתים להגיע לרמה כזאת ...

wiz

New member
תסלחו לי, אבל

אתם כל הזמן עסוקים בהשוואות ממש מטומטמות !!! איך אפשר להשוות את קווין לדרים, אם הם לא מנגנים את באותו סגנון בכלל ??? שתיהן להקות מעולות. אני אישית הכי אוהב את דרים תיאטר, אבל לא ממעיט בערכה של קווין... להיפך, צריך לשמוע הכל ולהנות מהמוזיקה, ולא לעשות השוואות טיפשיות ! אתם מתחילים להתנהג כמו כל אותם אוהבי פופ מסריחים שעסוקים כל היום במי יותר יפה ומי מרוויח יותר... חלאס !

למעלה