קלטו

Ana1 9

New member
../images/Emo2.gif

רוצה לשמוע מה הקטע? בתוך הפורום הזה, פורום פ"ת יש בנאדם מסויים, ששולח לי מסרים , 4פעמים, עם 4 ניקים שונים, וכשאני שואלת אותו מה הוא רוצה ומאיפה הוא הגיע אליי הוא אומר לי שהוא מ*פורום פ"ת*, והוא גם נכנס לאיי סי קיו שלי בזמנו, כשפרסמתי את המספר של האיי סי שלי פה. ואמר שהוא מפורום פ"ת, וכשרשמתי את 4 הניקים שלו בחיפוש, לא מצאתי אף תוצאה של אדם שהיה בפורום הזה. לדעתי יש אנשים, שחושבים שהפורומים האלו בעצם עושים להם חצי דרך, כי מספיק שאתה יודע מאיפה הילד\ילד/נער/נערה/בחור/ה גר, ואת השם שלו ותאריך הלידה-> ןאז קל מאוד להוציא את הת.ז שלו והכתובת המדוייקת ומספר הטלפון שלו.

NYMets Man

New member
בדיוק

ולא לחינם תרחתי על ינקו שהוא רשם איפה אחותו גרה, איזה מס' דירה ומה הטלפון שלה...

LuNa MaJnUnA

New member
תרגע בנאדם!

זוכר את השרשור של השאלון ששמתי די מזמן? אז שם היתה לך שיחה לא קשורה כזאת עם מישהו שבה אמרת כבד''א איפה אחותך גרה (ואני אפילו זוכרת את הרחוב). גם אני הייתי עושה את זה פעם :/

NYMets Man

New member
גם סנילי

מישהי רשמה שהיא גרה ביהלום אז אתה עשית גם אחותי *** גרה ביהלום מספר ***

נכון אבל

לא אמרתי מה המספר דירה, מה השם שלה, מה הטלפון. שניר - תפסיק לנסות להפוך אותי קטן.

NYMets Man

New member
אני לא מנסה

אתה היית כדרך אגב של המשפט שלי אחי, מספיק לי השם שלה והרחוב שהיא גרה ואני מוצא לך לא רק טלפון ומס' דירה, אלא גם תעודת זהות והרבה דברים שאתה לא יכול לתאר לעצמך

סבבה תמצא לי:

יקיר הנרייטה סולד קדימה. תמצא לי. אתה לא יודע מה אתה מדבר. אז נתתי שם פרטי ורחוב. ביג פאקינג דיל. תהרוג אותי.

NYMets Man

New member
אתה בכל טיפש?

יש אנשים שיכולים לקחת את המידע שנתת ולדעת הכל על היקיר המזדיין הזה

Bardug0

New member
הוא מאוד יודע על מה הוא מדבר

סתם בשביל הנסיון הרצתי את השם שלו. עכשיו אני יודע גם את השם משפחה של יקיר, כתובת+מיקוד, מספר זהות, תאריך לידה ואת שמות ההורים שלו. סתם עצה בשבילך, אל תהיה מניאק ותתן שמות של אנשים אחרים, תן להם לפחות לנסות עליך, וגם עליך דרך אגב הצלחתי לדלות את אותו מידע. הדבר הרע בזה - אני יכול לדעת את הפרטים האלה. הדבר הטוב בזה - אין במידע הזה שום תועלת. אולי רק כדי לעלות על קטינים בשביל "אפי מחשבים". לילה טוב.

מיכל שב

New member
אני בשוק!../images/Emo12.gif

כל כך מפחיד! חברים - זו ההזדמנות לומר ולהזכיר לכם: אם אתם לא בטוחים מי עומד מאחורי הניק - אל תתפתו למסור מידע! לעולם לא להפגש עם גולש לבד(!) גם אם הוא אומר לכם שהוא בגילכם או לומד איתכם. תהיו חכמים! בכל חשש או תחושה לא נעימה מגולש מסויים- אנא פנו לרונית ואלי. (בכתיבת גולש הכוונה היא לגולש או גולשת)

lihi r

New member
מפחיד ../images/Emo12.gif

זה רק מראה כמה צריך להיזהר באינטרנט כי לרוב לא יודעים מי עומד מאחורי המחשב השני

למעלה