קלטו קלטו!! קלטו מה הכנתי : : ע י ד נ ד י ל מ...
ק קריסי New member 22/8/07 #1 קלטו קלטו!! ../images/Emo13.gif קלטו מה הכנתי : : ע י ד נ ד י ל מ י ר י ס ב י ת ר י נ י ם ו נ ש נ י ה ד ר י ו צ נ ת ס ש ה נ ת י מ ו ר ן פ ב ר ע י ו ד י א נ ה ד ו ר ב נ נ ת א ב י י א נ ה נ ב נ א ו ש ר י
קלטו קלטו!! ../images/Emo13.gif קלטו מה הכנתי : : ע י ד נ ד י ל מ י ר י ס ב י ת ר י נ י ם ו נ ש נ י ה ד ר י ו צ נ ת ס ש ה נ ת י מ ו ר ן פ ב ר ע י ו ד י א נ ה ד ו ר ב נ נ ת א ב י י א נ ה נ ב נ א ו ש ר י
ב ברוש יצחק New member 24/8/07 #7 יפה.... למרות ששנתים לקח לי להבין מזה ! אבל חסרים לך שם אנשים... ועוד 3 ברים!
ס סתיוי היחידה New member 25/8/07 #8 בר זה רק של מעו"ז פ"ת... ושחושבים על זה.. קרייסייי?! איפההה אני בידיוקקק?!
ב ברוש יצחק New member 25/8/07 #9 ../images/Emo8.gifסתווווו?! טעות שלי אופסס למה את לא עונה בפלא??? אתה רשע!! חחח סתם מאמי שכחת מודיעין?????
../images/Emo8.gifסתווווו?! טעות שלי אופסס למה את לא עונה בפלא??? אתה רשע!! חחח סתם מאמי שכחת מודיעין?????
ס סתיוי היחידה New member 26/8/07 #10 ברברההה?! אני לא יכלתי לענוותת הייתי באמצע פעולהה... תביניי אותייי שמנעע שליי מטורפת עליךך!!:-*