קלטו מונולוג חמוד שכתבתי...

יערה13

New member
אני פשוט כותבת...

לפעמים זה גם בלי קשר למציאות אבל מה שכתבתי עכשיו זה איך אני רואה את עצמי בעוד כמה שנים (בלי הגזמה של הרצח...)

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif

אוו עצובבבב..
יש לך באמת אחות דורין ואח.. שכחתי איך קוראים לו חחח

יערה13

New member
אין לי אחות...

אני היפה שבמשפחה... וזו הבעיה, כי מצפים ממני שאני רק אהיה יפה... ויש לי אח גאון כמו האח שבסיפור וגם אח מוסיקלי וגם אח פיזיקאי וגם אח קטן ומעצבן (זה גם מקצוע...) ואח קטן שהוא פשוט גאון בהכל...

BiGuy3000

New member
וואלה...

גם אני בד"כ כותב על דברים שמעציבים או מכעיסים אותי, לכתוב על הדברים המשמחים זה די רדוד וחסר פואנטה...
אגב, בזמן האחרון חל אצלי שינוי- הפסקתי לאהוב את הילדה שאהבתי
אהבתי אותה כבר יותר משנה, ולא יצא מזה כלום... וסופסוף יצאתי מכל הדיכאון של הכישלון, ומכל הצרות שהאהבה הזאת הביאה עליי...
שיגיעו עוד.
אז אקיצר, כלללללל הדברים שכתבתי בשנה האחרונה היו עליה. חלק גדול מהם היה "מכתבים שלא נשלחו", שכתבתי לה, ולא שלחתי...
חלק מזה היה גם שירים, סיפורים, וכו'...
עכשיו לקחתי את כל ערימת הדפים, וזרקתי הכל לפח... חוץ מאחד. מכתב אחד, ששמתי במעטפה ושלחתי לה. ככה הכל נגמר...
חבל. בכלל, אם אני מאוהב, אני אכתוב המוווווון... והכל יהיה על הילדה. זו מן אובססיה שלי. אבל זה מאודדדדדד שימושי אם מחליטים לעשות משהו עם האהבה הזאת
לא משנה. זו המוזה שלי.

BiGuy3000

New member
אוף, עכשיו אני מרגיש רע...../images/Emo10.gif

מקשיב לשירים שהייתי מקשר אליה, אל הילדה שאהבתי. אני לא חושב שזה לגמרי עבר. אני נקרע בין הצד המאוהב, לצד שאומר לי "גיא, צא מזה, לא יצא מהקטע הזה כלום, תפסיק
"...
אני שונא להיות נטול אהבה
זה גורם לי להטיל ספק בעתיד שלי...
עכשיו, כשהג'ודו שלי נעלם ולא יחזור, אני לא יכול לחשוב על מסגרת כושר אחרת, חוץ מבבית...
ואז אני מרגיש שאני חייב להתעמל שעות
לבנות את הגוף הזה כמו שצריך
אבל אין לי זממממממן
אוווף, איך מאהבה אני יכול לגלוש לכ"כ הרבה נושאים... סתם, שפכתי ת'לב. אמא שלי פחות מטרידה אותי כרגע. הילדה שאהבתי יותר מאת אמא שלי מטרידה אותי יותר. הרבה יותר.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאווייי../images/Emo7.gif

אל תרגיש רע עם עצמך.. אני מבינה איך אתה מרגיש, גם אני אישית מרגישה נורא ואיום כשאין לי את מי לאהוב.. וזה הקטע- אין לי את מי לאהוב. ואני לא מחפשת או משהו, אבל אם יבוא מישהו שאני אראה שהוא בשבילי, אני אקפוץ על המציאה (או לפחות אנסה). אני יודעת, אתה במצב תקוע. אבל זה עדיף ממצב נואש, מסכן, עצוב.. המצב שבו היית קודם, כשאהבת את הילדה הזו. אז אוקי, אולי עוד יש לך רגשות כלפי הילדה הזו.. זה דבר לגיטימי.. אבל אני יודעת (מנסיון) שאם עזבת את זה, לפחות ליום אחד, ולא חשבת עליה לפחות שניה אחת, אולי אתה כבר לא כ"כ מאוהב.. וכל שניה שלא חשבת עליה, אתה פחות מאוהב בה. פחות ופחות ופחות מאוהב בה. אני בכלל חושבת שעכשיו אתה סתם מחבב אותה, אבל אתה פשוט מחפש את מי לאהוב. אין מה לעשות.. אהבה באה והולכת, ואני בטוחה.. אני בטוחה שהאהבה החדשה שלך לא רחוקה מלבוא.. בקשר לכושר... למה יצאת מהג'ודו
אמא שלך הכריחה אותך
אוקי.. אז בנתיים פשוט תתאמן ו-ה-ר-ב-ה בבית, אולי תלך לחדר כושר, תבנה קצת את השרירים.. אתה לא רוצה פתאום גוף רופס. מקווה שעזרתי לך,
נעה

BiGuy3000

New member
המממ...

לא, אמא שלי לא עד כדי כך מפלצת...
סה"כ, אני בג'ודו 8 שנים, וזו הייתה אהבת חיי. אבל תאונה מצערת השביתה אותי- מאז יש לי כאבי גב כשאני מרים אנשים באוויר...
לא יותר מדי רציני, אבל סבלתי מספיק בכדי להפסיק בעצמי. אז עכשיו אני עובד על הכושר לבד (אגב, מישהו מכיר מכון כושר שיכול להכניס מישהו בן 13
), מפתח את כישורי המשחק שלי, ומפתח מאווווד את הנגינה בגיטרה. יש לי המון זמן פנוי, וזה די משחרר, אם להגיד את האמת. עם כמה שאהבתי את הג'ודו, אף פעם לא מתתי על התחרותיות שיש בין התלמידים...
וזה פשוט נגמר. ואין מה לדאוג- גוף רופס, עם מבנה גופני והסטוריה משפחתית כמו שלי- לא יהיה לי.
בעצם, מאז האימון מאתמול, הקוביות התקבעו בבטן עוד יותר
וההיקף בשריר יד שלי התארך בסנטימטר שלם
וויפי
אז זה עבד, אחרי הכל.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחחחח

אני רואה באת לפורום עם מצח נחושה והרבהההה ביטחון עצמי
סחטיקה

BiGuy3000

New member
ביטחון עצמי...

מעולם לא שמעתי מישהו שאומר שיש לי הרבה ממנו...
טוב לדעת.
לא הבנתי מה זה "מצח נחושה", אשמח לשמוע פירוט...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif פשוט הזכיר לי...

הייתי שמונה שנים בהתעמלות קרקע, אבל הפסקתי בסוף כיתה ו', והיום, לאחר כמעט שנה וחצי, אני ממשיכה!!!!! אני עדיין לא מבינה כיצד יכולתי להפסיק מלתכילה.... אני כל כך אוהבת את זה!!!!! גם כשזה לא היה לי במסגרת חוג תמיד עשיתי מלא התעמלות בבית, וככה גם הגעתי לחישוק.... (עיזבו - נעה ולילך מבינות....) בקיצור - אני ממש מאושרת!!! יאיי!!! עוד שעה וחצי תהייה לי התעמלות!!!!

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif ברור שידעתי שאת שחקנית!

כמה דברים: אחד, אז בשיעור דרמה שעשית את הקטע עם הצ'יפס (אוי - אירוניה... אני עכשיו מגלמת את אותה הדמות בשיעור... אגב - אנחנו צריכות להתאמן על הקטע הזה, כי אני לא רוצה להשאיר את הציון שלי ככה...) כדי להתקבל לאנשהו. שני, יש לי את התכונה המצערת לשמוע לדברים שאני לא מקשיבה להם.... בטח דיברת עם לילך או משו על דברים שקשורים לזה - לא?

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחח כן.. ברור..

חחח מצחיקה חחח.. מיקי אמרה שאנחנו יכולות לשנות את הציון שלנו

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif וואי... איזו מעופפת.....

היא אמרה שאם נעבוד על זה ונראה לה במהלך השבוע או בשבוע הבא אז היא תשנה את הציון שלנו. או שלא הבנתי אותה נכון (מה לעשות, מיקי היא לא הבן-אדם הכי מובן עלי האדמות....).

למעלה