קלטו מונולוג חמוד שכתבתי...

יערה13

New member
קלטו מונולוג חמוד שכתבתי...

אני שחקנית תאטרון בכיתה וכבר מתכוננת לציון מגן של י"א... התחרפנתי...
עיזבו, המונולוג הרבה יותר יפה: תסתכלו עליי תסתכלו עליי, איך אני נראית לכם? שמנה? רזה? חכמה? גאון? טיפשה? מטומטמת? ממעמד גבוה? נמוך? מכוערת? יפה? לא, יפה לא. דורין היא יפה. אחי דור הוא החכם, יוני הוא המוסיקלי ביננו, ודורין, דורין היא היפה. כל פעם שאמא הייתה מזמינה אורחים לארועים, היא הייתה מספרת על דור שהתקבל לצנחנים, על יוני שהתקבל לגלי צה"ל, ועל דורין,שנבחרה בין 20 בנות, להשתתף במסע פרסום בארופה. ואני אמא? אני לא הבת שלך? תסתכלי עליי! אני לא מיוחדת? אני לא חשובה? באחד הארועים, אמא קיבלה התמוטטות עצבים, בגללי. היא מאושפזת כבר 6 שנים במוסד, בגללי. לפעמים היא חוזרת לסופי שבוע, לפעמים לא. כשאנחנו מבקרים אותה, לפעמים היא במחלקה סגורה, לפעמים לא. שבוע שעבר היא באה לביקור, שכבה על הספה כרגיל, ראתה טלויזיה, וביקשה ממני להכין לה ג'ין עם טוניק, כרגיל. הלכתי להכין לי, שוקו, ולה, ג'ין עם טוניק. בכוס שלה שמתי לה 3 כדורים, 2 לשינה מתוקה ואחד למוות מהיר. תסתכלו עליי, אני נראית לכם רוצחת?

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifוואאאווו ממש יפה../images/Emo70.gif

גם אני די שחקנית. כאילו- יש לי סוכנות, ואני לומדת משחק בתיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער. עזבו חח.. אממ בכל מקרה אני חושבת שזה ממש יפה
אבל כאילו.. לא ממששששש הבנתי

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif

רק את הקטע שאמרת "אני נראית לכם רוצחת
" כאילו.. מה הקשר
חח

יערה13

New member
כאילו, הדמות שלי רצחה את אמא שלה...

עיזבו, כשרואים את זה ויזואלית הרבה יותר מבינים...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif

את זה הבנתי, פשוט לא הבנתי למה שאלת אם את נראית להם רוצחת..

יערה13

New member
כי, תקראי שוב את ההתחלה ותקשרי...

זה קשה להסביר, כאילו לדמות שלי נורא אכפת ממה שהעולם חושב עליה ואומר עליה...

BiGuy3000

New member
נחמד מאוד...

אחלה פואנטה... גם אני שחקן, הופעתי בכמה מקומות, ועכשיו אני בדרך להתחברות עם אמרגנית, כמעט... אבל אני משחק קומי. אני אוהב להגזים, להשתולל על הבמה, ולהצחיק את הקהל כמה שיותר. זה עושה לי טוב על הנשמה. כלומר, אפילו במסיבת סיום כיתה ו', שיחקתי תפקיד קומי, והיה לי את אחד התפקידים החלומיים ביותר שהיו לי (כיף לא נורמלי
), ושעה אח"כ עוד חזרו והחמיאו לי...
אחחחחח, כיף לשחק...

יערה13

New member
אני אוהבת לשחק יותר תפקידים דראמטים

כי זה מבטא המון רגש אצלי...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאני שילוב של שניכם../images/Emo9.gif

אני אוהבת את כל התפקידים..

יערה13

New member
ברור שאני אוהבת את כל התפקידים...

אבל יש כאלו שאני נמשכת אליהם יותר...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifזה מזכיר לי..

שבשיעור תאטרון שלי היתה לנו "משימה" שישבנו במעגל, ומי שרצה סיפר סיפור שהוא התחבר אליו עם עומק מסויים (סיפור שקרה לו) וששייך לו רגש מסויים ושיחצין את הרגש.. בכל מקרה, אני סיפרתי משהו על סבא שלי ז"ל ועוד רגע בכיתי וזה היה כ"כ עצוב וכל כך התחברתי.. וזה היה מדהים. אז באיזושהי צורה גם אני די מתחברת יותר לדרמה.. אנחנו עושים בשיעור תיאטרון שלי בעיקר דרמטי יותר מקומי, כי זה קצת יותר חשוב לעתיד וכ'ו.. וזה מדההייייםםם

יערה13

New member
גם לנו היה משהו דומה...

אני, סיפרתי על האקס שלי, ואני הייתי כזאתי עצובה שבקושי יכולתי להשלים משפטים ויצאתי מהכיתה מ'זה בבכי...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif יפה.....

ואני לא אומרת את זה כעוד אחת מה"שחקנים" שגיליתי שיש לנו בפורום (חוץ מנעה, שכמובן ידעתי....), אלא כאחת שכותבת המון דברים - מדהים! אבל רק רציתי לדעת (או מיי גאד, רק אחרי שכתבתי את שתי המילים שלפני הסוגריים קלטתי שיש סיפור שכתבתי "רציתי לדעת", שיש שם את כל הדברים שרציתי לדעת. כל הדברים המוזרים ביותר עלי האדמות שאין לי אפילו מושג אם אני מסכימה איתם), מאיפה באה לך המוזה לכתוב את זה? זה פשוט מעניין אותי, כי זה הקטע שחסר לי הרבה ממנו בזמן האחרון.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifלי בד"כ יש מוזה..

מדברים עצובים או מכעיסים שקורים לי.. בעיקר דברים עצובים.. זה גורם לי להעצים את העצב, לשבת ולכתוב. יש לי בבית סיפור שכתבתי בתחילת השנה שנה שעברה (עכשיו אני בבצפר.. עוד מעט אני הולכת הבייתה..) בכל מקרה, אם תרצו- אני אפרסם את הסיפור. הוא קצת מוזר עכשיו במבט אחורה, אבל אני לא רוצה לשנות בו כלום כי זו מין נוסטלגיה. והקטע הוא שהוא כתוב בדיוק באותה צורה שהוא היה כתוב פעם, כי ככה התנסחתי לפני שנה וזה עוזר לי לזכור. זה ענק, העניין הזה. אני נורא אוהבת בכלל לשוטט במחשב שלי ולראות כל מיני עבודות ומכתבים שכתבתי במחשב לפני שנה ויותר, ולראות איך התנסחתי, איך דיברתי, למה כתבתי כל מיני דברים ולהזכר. פשוט להזכר. אולי אני אכתוב על זה בבלוג שלי (שד.א מאאאוודדד כדאי להכנס אליו, כי אני כנראה מעדכנת אותו היוםםם
.. הוא רשום לי בחתימה. תרשמו בצד עם האימייל שלכם
אם אתם נרשמים אני רואה, אז אל תעבדו עלי חח) בכל מקרה.. שאלה לי אליך- תמר- איך ידעת שאני שחקנית
אמרתי לך
באמתתת
חחחח

למעלה