קלטו מבט. שיהיו לכולנו חלומות מתוקים...
M Minerva New member 19/1/03 #2 אגב, זה בדיוק המבט שדמיינתי, שנאמר עליו: "הארי לא הבין מדוע לוקהארט עדיין מחייך... אם סנייפ היה מסתכל עליו ככה, הוא היה רץ בשיא המהירות בכיוון ההפוך..." ואם הוא היה מסתכל עלי ככה... הייתי רצה ישר לכיוונו...
אגב, זה בדיוק המבט שדמיינתי, שנאמר עליו: "הארי לא הבין מדוע לוקהארט עדיין מחייך... אם סנייפ היה מסתכל עליו ככה, הוא היה רץ בשיא המהירות בכיוון ההפוך..." ואם הוא היה מסתכל עלי ככה... הייתי רצה ישר לכיוונו...
M Minerva New member 19/1/03 #3 ../images/Emo12.gifבעצם לא. זה המבט שהוא תוקע כשהארי מדבר עם הנחש, לא? לא נורא, הכולופן הייתי רצה הישר לכיוונו... אני עייפה.
../images/Emo12.gifבעצם לא. זה המבט שהוא תוקע כשהארי מדבר עם הנחש, לא? לא נורא, הכולופן הייתי רצה הישר לכיוונו... אני עייפה.
מ מלאכית16 New member 19/1/03 #5 אני בכל מצב הייתי רצה ישר../images/Emo110.gif לכיוונו......ככה שהמבט הזה לא משפיע על כיוון הריצה שלי אלא על המהירות
אני בכל מצב הייתי רצה ישר../images/Emo110.gif לכיוונו......ככה שהמבט הזה לא משפיע על כיוון הריצה שלי אלא על המהירות
P Penny s New member 19/1/03 #6 אההה.... ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif זה המבט החודר בעיניו, השפתיים החצי-פתוחות, המזמינות, השיער השחור, המשיי, קמט המחשבה במצחו.. אהההה... |נמסה| במצב כזה הייתי אומרת שמהירות הריצה הממוצעת לכיוונו תהיה 15 קמ"ש, עם תאוצה של 1-10 לשניה.
אההה.... ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif זה המבט החודר בעיניו, השפתיים החצי-פתוחות, המזמינות, השיער השחור, המשיי, קמט המחשבה במצחו.. אהההה... |נמסה| במצב כזה הייתי אומרת שמהירות הריצה הממוצעת לכיוונו תהיה 15 קמ"ש, עם תאוצה של 1-10 לשניה.
M Minerva New member 20/1/03 #8 כן... ../images/Emo99.gif במחשבה שניה, אולי הייתי מתעלפת במקום וזהו...