קלטו את זה

batel15

New member
.......

זה לא נכון .....לינקין אמרו שהם כרגע לא רוצים לעבוד על אלבום חדש בזמן הקרוב.... הם עכשיו עסוקים בזה של הצונאמי....

חחח אני מכירה את מי שעשה את האתר...

קוראים לו גיל והוא עושה גם בלוג בראש 1 ... על לינקין פארק... חחחח הוא חולה עליהם...

LINKINBOY

New member
את BLACK ROSE חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

של LP? חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח איזה בני אדם דפוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין עם איזה בני אדם אתם תקועים חחחח יו תראו אתרשימת השירים איזה אתר מפגר חחחחחחחח הכתבה על ג'יי זי קרעה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלה הבדיחות הכי טובות על LP צריך לרשום אותם איפשהו יווו ממקור מוסמך הגיל הזה פשוט אידיוט סליחה על הביטוי והוא קורא לעצמו מעריץ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווו אני בוכה כאן מצחוק NUMB MORE השיר החדש באלבום חחחחחחחחחחחח הוא בטח בהקבצה ה' באנגלית יווווווווווווו זה ק-ו-ר-ע

../images/Emo12.gif

תעצור תירגע תינשום אוויר לשאוף...לנשוף... לשאוף...לנשוף... כמה אתה צוחק בנאדם?!

GIANTG

New member
בואנה חחחחחח הבנאדם

אשכרה גנב תאתר הרישמי האמיתי של לינקין פארק חחחחח איזה מטומטם הוא!!! והוא ממציא שם דברים שאפילו לינקין פארק עצמם לא יודעים על זה וכל הביוגרפיות שלהם גנב מהאתר הרישמי בקיצור אולי כדאי לצרף אותו ללהקה אתם יודעים הוא כבר מכיר תשירים הוא מכיר את השמות של השירים עוד לפני שהלהקה יודעת אותם כבוד לו פשששש כדאי לו לנסות להיכנס גם כן...... פחחחחחחח D:

למעלה