קלו קוט מכירות את הג'ל הזה? צריכה חוות דעת..

אטל81

New member
קלו קוט מכירות את הג'ל הזה? צריכה חוות דעת..

עברתי ניתוח קיסרי וכתוצאה מכך מן הסתם יש צלקת - אתם אולי במקרה מכירים את הג'ל הזה? האם הוא טוב? קלו-קוט (Kelo-Cote) - ג'ל רפואי למניעה ולטיפול בצלקות

הכל תלוי במה הציפיות שלך מהג'ל...

אם את מצפה שהצלקת תיעלם לחלוטין ולא יישאר סימן - לצערי, זה לא יקרה. אני לא מכירה את הג'ל הספציפי שציינת ולא שמעתי עליו. מה שהומלץ לי ע"י נשים רבות שעברו ניתוח קיסרי היתה משחה בשם "טראומיל". מרחתי פעמיים ביום במשך שבוע ונשארה לי צלקת דקה ועדינה והעור מסביבה שמר על גמישותו. בנוסף מידי יום כשהתקלחתי שטפתי את הצלקת עם סבון פולידין. קחי בחשבון שחלק גדול מהמשוואה להחלמה של הצלקת הוא גם סוג העור. אגב, הקישור ששמת לא תקין אז הנה קישור מתוקן.

לוליק25

New member
../images/Emo22.gifהצלקת לא עוברת אף פעם

אבל יכולה לספר לך שאצלי בשנה הראשונה היא היתה אדומה, וככל שעבר הזמן (3 שנים אחרי) היא "דוהה" והופכת לוורודה. לא מכירה את המשחה שציינת, אבל אספר לך שאצלי מה שעזר היה שטיפות במקלחת עם סבון (בהתחלה בעדינות ואחר כך זה הופך לחלק ממך...)

זה ג'ל מדהים והיחידי שממש מעלים צלקות, או

לפחות מבהיר אותן עד שממש קשה לראות. 2 חברות שלי השתמשו, אחת לצלקת אצל בתה, והשנייה לצלקת בגוף שלה. התוצאות מדהימות. גם אני קניתי את המשחה, מאוד יקרה, כ-150 ש"ח, ומטפלת כבר שבוע וחצי בבני יואב (צלקת קטנה בפנים).

לא עזר בכלל

בני קיבל צלקת בין הגבה לעין עקב תאונה במגלשות הרים בחו"ל(סיפור עצוב וכואב) וקנינו את המשחה כחודשיים אחרי המקרה וזה לא עזר ניסינו בערך4 -3 חודשים.

טאקית24

New member
קחי בחשבון

כפי שרשמו לך , שהצלקת של הקיסרי עם הזמן נראית פחות ופחות גרועה והיא גם קטנה עם הזמן. אצלי היא היום משהו כמו 6-7 ס"מ, ומאחר ויש לי קצת שומן בבטן אז היא טיפה בולטת, אבל היא נהייתה די דקה ובהירה. אני שנה ו9 אחרי לידה. לא שמתי כלום, אבל עם הזמן זה משתפר.

גילור

New member
ג'ל מדהים! השתמשנו על צלקות ניתוח.

הן לא נעלמו לגמרי אבל בהחלט בהחלט נראות הרבה יותר טוב.

efratga

New member
על צלקות - והצעה לניסוי

עור בהיר מצטלק יותר יפה מעור כהה. צלקת באזור עם אספקת דם טובה (פנים וגם חתכים בנרתיק מהלידה) מתאחה מהר יותר וטוב יותר. חשיפה לשמש של הצלקת גורמת לשינויי צבע לעומת העור הבריא (בשנה לאחר הניתוח) לכן כדאי לא לחשוף לשמש מתח על העור וזהום יגרמו לצלקת פחות יפה. והמשחה - מכיוון שיש כל כך הרבה גורמים לא ברור עד כמה המשחה עוזרת, אבל אני מציעה לך נסיון - אם החלטת להשקיע ולמרוח, תשאירי ס"מ אחד בלי משחה ותראי אם יש הבדל... אם תצלמי אולי תוכלי לפרסם את מסקנותיך (כמובן החברה של המשחה לא נסתה דבר דומה)

למעלה