קלוריות במסעדה

זה לא נשמע טוב

קחו לדוגמה את התפריט הדיאטתי של מקס ברנר

רעיון מצויין אני ממש בעד.

אני חושבת שזה מצויין אם כל אחד יוכל לדעת כמה קלוריות יש בארוחות שהוא אוכל ,, שיוכל לעשות לעצמו את החושבים אם זה מתאים לו או לא. בנוגע למסתכלים אם יהיו קלוריות ואם לא יהיו , אנשים שאוהבים לדחוף את האף לצלחת או לתחת שלי ימשיכו לעשות את זה גם אם לא יצויינו קלוריות על המנות. יום נפלא ללי שבא לה המבורגר עם 900 קלוריותתתתתת מאתמול כבר.

bulb

New member
המספר ליד המנה לא מסמן קלוריות?

באמת נראה לי מוזר שנתח אנטריקוט אדמדם מכיל רק 90 קלוריות... כשאני הולך למסעדה ,אני לא הולך במטרה לספור קלוריות אלא כדי להנות. כמובן שאי שם בירכתי המח מסתתרת לה הידיעה שאשלם על כך ביותר ממובן אחד ,אבל ברגע שמתמחרים את ההנאה - כל הכיף יוצא בקול נפיחה חלושה. בעל רגישות למרכיב מסוים אמור לדעת ממה להיזהר ואם הוא לא בטוח - לשאול. מי שרוצה לספור קלוריות כבר יודע מן הסתם בקירוב את כמות הקלוריות בכל מנה.

רצוי מאד שיתחילו לרשום קלוריות

מה??? להמשיך לטמון את הראש בחול עמוק.. מי אמר ששומן זה טוב? לא אני ולא עליי! אני לא בעד שידחפו לי עיניים לצלחת אבל בהחלט שירשמו קלוריות בצד.. ולהוא בקופה או למלצר תאמין לי שממש לא איכפת לו מה תיקח 1000 קלוריות או 500 קלוריות ,,,מה שאיכפת לו זה הטיפ בלבד! אני בתור אחת שיש לה מודעות לגוף שלה כן הייתי רוצה לדעת מה אני אוכלת וכמה קלוריות ככה אחשוב פעמיים אם לאכול, כן או לא! אגב יצא עכשיו עכשיו מקדונלס לייט משהו כזה אם ראיתי נכון..

lizush

New member
../images/Emo31.gif ממש לא...

תנו לאכול בשקט... אני כבר רואה בעיני המון נערות רזות דואגות לא לעבור את ה 100 קלוריות לארוחה... ואתם יודעים למה זה יוביל.. לדעתי לפחות..

זה יכול להיות נחמד,בתור בחור שאוהב

מספרים . (פרפל
ששוב רוצה להשמין,אבל יורד, זה תלוי בסוג עבודה , ובלחץ,וכסף)

עופר 123

New member
נראה לי שכדאי להכין תפריט מיוחד

כזה שיהיה עם קלוריות למעוניינים, אבל שלא יהיה באופן קבוע בכל התפריטים. משהו כמו תפריט יין נפרד, שמסביר כמה קלוריות יש בכל מנה. אני לא הולך למסעדה כל יום. מסעדה היא הרבה פעמים בילוי, חריגה מהאכילה היום-יומית. לא נראה לי שצריך לדחוף גם לשם את תלאות הקלוריות, ואם מישהו מתעקש, אז שיתנו לו את התפריט שלצד המחירים יש גם סימון תזונתי עם קלוריות, שומנים וכו'.
ע'

אני אוהבת לאכול ../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif

ואני חושבת שזה יגרום לי יסורי מצפון בכל פעם שארצה לאכול .. זה לא שאני ישר אבחר בעלים הירקוים כי זה בריא ופחות משמין , אני אהנה ממנת המבוגר טובה רק שזה יעשה לי אקסטרא יסורי מצפון ובעסה מהארוחה דיי TURN OFF אני חושבת שרובינו כבר פחות או יותר מבינים ויודעים מה בריא ומה פחות השאלה מה כבר בוחרים זו שאלה אחרת אני פשוט לא בא לי שהקלוריות ירדפו אחריי ממש בזמן הארוחה תנו לאכול בשקט

newKiticat

New member
אני בעד.

למרות שהעניין מעיד על דרגה נוספת באובססיות- יש אנשים שצריכים להחליט החלטות תזונתיות נבונות יותר. והאמת היא שיש אנשים שהם משמינים... ולו רק לאור העובדה שהם לא יודעים. חוץ מזה- שמעבר לקלוריות- שיתנו פירוק בסיסי לפחמימות, חלבונים ושומנים. נשמע קטנוני- אבל זה לא.

roxie

New member
זה מאד אינדבידואלי

לאנשים שזקוקים למעקב הזה זה יכול להתאים מאד. לי אישית זה סתם יציק כי זה רק יחזק את ההתעסקות בנושא הדיאטה והקלוריות ויהרוס לי את החוויה.

מידע חיוני לכלכל את אכילתו בתובנה

כמובן לבוחר בזה,זה בהחלט פרט חשוב,מעבר לשומן וקלוריות,יש הרבה דברים לא בריאים באוכל עתיר קלוריות ויש הרבה כאלה הסובלים מאותם דברים לא בריאים,ואם אפשר בצורה כזו או אחרת לתת על זה שליטה לסועד\מבקר בכניסה למסעדה כזו או אחרת,מה רע,ואני שואל למה לא עשו את זה עוד קודם. לאנשים תמיד תהיה דעה לפה או לשם,חלק יהיו בעד וחלק יהיו נגד וטוב שכך,אחדות דעים לא תורמת לכלום,בטח לא לשיפור עצמי ולהגעה להבנה ובדרך כלל למסקנה המתאימה,כל אחד לעצמו. ותמיד יהיו את אלה שמעבירים ביקורת על זו שאוכלת עוף שלם,או זה שמחסל סלט קטן ושלא משביע אפילו אפילו ציפור. לא זה מה שיטריד אותי,שאני למשל הולך למסעדות קולומובס וכאלה עם המבורגרים בגודל הר סיני,אני אוכל בכיף ומרוב התענוג לא ממש שם לב למי אוכל מה וכמה,למעט אם אני רואה בחורה יפה (ושמנה או בכלל\חיה בגדול,הדבר האהוב עלי בנשים, בבית יש לי כבר שולחן וגם מדף). טוב,אז אני בעד. נ.ב:לא באתי לעורר פה מלחמות ומאבקי סרק.

דריה27

New member
אני לא יכולה לומר שאני לגמרי

נגד הרעיון, אבל איכשהו שאני מנסה לדמיין את הסיטואציה משהו בה לא מסתדר לי, כאילו ההתעסקות עם הקלוריות קצת מבאסת אותי כשאני נמצאת בסוג של בילוי. כמובן שזה עניין סובייקטיבי, ולכן מצד שני אני יכולה להבין את אלו שבעד הרעיון. שורה תחתונה: אני נוטה יותר להיות נגד העניין.

עשית לי חשק לסטייק יא עופר..

אבל סטייק של "קויאה" בלבד! אממ, גם במקדונלדס עשו סיפרון כזה עם כל האוכל שמוצע שם וכמה קלוריות במדוייק יש בכל מנה.. לא כתוב שם כמה לגרם.. אלה נגיד: "המבורגר מק-רויאל על גחלים, 120 גרם בשר 657 קלוריות", לדוגמא.. אני חושבת שיש להשאיר את זה בתור אופציהבכל מסעדה.. שיהיה לא בכללי כמה יש בכל דבר, אלה לכתוב פשוט מנת ספגטי פטוצ'יני 300 ג' *** קלוריות" לדוגמא.. וזה מאד יעזור לאלה שבאמת רוצים לשמור... לא חושבת שכדאי לשלול, חושבת שכדאי להשאיר את זה כאופציה, שהלקוח ירצה, אם וכאשר, יוכל גם לראות. זו דעתי, ~לין~

solee

New member
גם אני רוצה קויאה !!!!!

יש לי עוד מעט יומולדת זוכרת ???. תחשבי על זה.

למעלה