קלוניריט

גולדיק

New member
קלוניריט

הנוירולוג המטפל בבני בן ה6.5 המליץ לתת לבני תרופה בשם קלוניריט בתוספת לקונסרטה 18 מ"ג רציתי לשמוע חוות דעת נוספת על התרופה

zivadina

New member
קלוניריט וקונצרטה

אני מציעה לך לכתוב תאור של התנהגות הילד, של גילו ומשקלו, ואז לשאול את הפסיכיאטר שיענה כאן בסוף השבוע, ד"ר גל מאירי. ד"ר מאירי הוא מנהל היחידה הפסיכיאטרית לגיל הרך בבית החולים סורוקה בבאר שבע. ככל הידוע לי, נותנים קלוניריט כאשר יש "טיקים". לפעמים רופאים נותנים מינון נמוך מדי של ריטלין (כמו קונצרטה), ולא מבינים למה אין שיפור. אז, תנסי להסביר לרופא שלנו מה הביא את הנוירולוג להוסיף קלוניריט במקום להעלות את מינון הקונצרטה. שרשור השאלות לד"ר גל מאירי ייפתח ביום ה' בערב.

מוטרד 19

New member
אני טופלתי בקלוניריט ו...

היה לי בעיה של תלישת שערות אינטנסיבית עקב תופעת הלוואי של הריטלין. ניסיתי כל מיני תרופות וביניהם את הקלוניריט (שהיא ידועה אגב בתור תרופה לסובלים מטיקים כמו שכתבה זיוהדינה) אולם לצערי היא א עזרה לי במאומה . אגב הרופא המטפל גם אמר לי שזה לא תרופה עם 100 אחוזי הצלחה. אני הייתי ממליץ לך לשאול עוד חוות דעת לפני שאת מעמיסה על הכבד הקטנטן של בנך עוד משהו שלפעמים יכול להיות סתם מיותר ומזיק (נא לקחת את דברי בעירבון מוגבל ואין בדברים אלו משום יעוץ בלבד) נשמח אם תעדכני בתוצאות . בהצלחה

למעלה