קלוד, קלוד, קלוד...

Natalushka

New member
קלוד, קלוד, קלוד...

לא רק שההערות שלך הן מטומטמות, לא מצחיקות וחסרות היגיון, אלא גם הדרך שבה אתה שופט ריקוד... למה 10 למיקי שעדיין רוקדת כמו בול עץ?!!! ולמה 4 לאלון? בגלל שהיה יותר מדי משחק בריקוד?!!! תרשה לי להזכיר לך שבריקוד דרושה גם רמה מסויימת של משחק. לדעתי השילוב של המשחק והריקוד הביא הרבה מאוד חן ורענון לרחבה, וברמה טכנית,לפי הכללים, זה לא גוזל מטיב הביצוע של הריקוד .

TheCandyGirl

New member
לא יודעת מה קרה לקלוד העונה הזאת.. התחרפן

הוא התחרפן לגמרי... אולי בגלל שאף אחד לא שם אליו העונה...

kukim17

New member
חמודה...

אם היית מכירה לפחות קצת את החוקים הנוקשים של הריקודים הסלוניים, לא היית ממהרת לשפוט. אלון אבוטבול רקד כמו מסומם לאורך כל התוכניות. ומיקי לא רקדה לבד אלא עם יניב המקסים (שרק בגלל זה מגיע לה ציון 10) שעושה עבודה מעולה. אז אם את לא יודעת- אל תדברי . שיהיה לך יום מקסים.

Natalushka

New member
תשובה

לשני החמודים : אני לא מתכוונת לרדת עכשיו להאשמות מכוערות של " מי מכיר ומי לא מכיר את החוקים", אני רק יודעת שמשחק לא מפריע לריקוד בשום אופן. לגבי המסוממות של אלון - אני מסכימה בהחלט עם זה שהוא רקד ודיבר כמו מסומם כל העונה. אני פשוט לא מסכימה עם ההערה של קלוד.. אולם לגבי מיקי ויניב - להזכיר לכם בפעם האלף שבוחנים את מיקי ולא את יניב (שדרך אגב - באמת רוקד מעולה...) ? ! ! ! נ.ב. ובפעם הבאה - נסו לשמור על רוח טובה בפורום, כי ההערה הייתה די מעליבה..

למעלה