קלודין

../images/Emo20.gifטוב, סליחה על התבטאות לא מובנת

חשבתי שזה ברור... וגם אני התכוונתי לנוחות ולא לחוזק/חיסכון/תאוצה/ביצועים...

adidushim

New member
הרשו לי לחלוק!

סיטרואן XANTIA הוא רכב מעולה , ממש שט על הכביש (מתאים מאוד לאיזור שאני גר בו) ,מאיץ יפה בלי להרגיש. מה צריך יותר מזה? וחוץ מזה,עכשיו עכשיו הגיע הרכב כמו לחמניה טריה
... תכף נרד למטה להביא לו ביס (אבל קודם צריך להכין את הקרם ברולה למחררררר,מה שמזכיר לי שאני ממהר) *רגע של לו"ז בחיי*

Sanchez

Member
קודם כל, תתחדש ותהנה !!! עכשיו אם ברצונך לשמוע את דעתי על רכבים צרפתיים, אולי נעשה את זה בפרטי, על מנת לא להלאות פה את שאר הקוראים.

yalagala

New member
בדיוק זכתה לשבחים ברסט

המקרטע בימים אלו, כמו גם בליקר שלא שווה שיעשו עליה כתבה. מה הקטע? איך כותבים שבחים דווקא על מקומות כאלה? אני עוד יחשוב שאני תמימה או לא מבינה במסעדנות

shakshuka

New member
את טיפ-טיפה תמימה...

הביקורות ב"רסט" הן מוזמנות. לא תמצאי שם מילה רעה על שום דבר. האתר (המצויין, אגב) הוא למעשה מדור פרסומי אחד גדול. אף אחד לא מופיע שם בחינם. יש לזה יתרונות רבים, אבל ביקורות כנות - אל תחפשי שם.

גסטרו

New member
ממש לא מפתיע, לפני כשנה סעדנו שם

כ 9 איש מפורום אורט , פרט לנו היה שולחן נוסף זוגי ותו לא. לקראת הקינוח הצטרפו אלינו שתי עלמות חן אשר נבצר מהן להשתתף בארוחה אך חשבו לאכול איתנו קינוח. גברת קלודין בפנים זועפות אמרה- כאן זה לא בית קפה , או ארוחה מלאה או כלום. זה שהן יושבות בשולחן עם 9 סועדי ארוחה מלאה ששילמו במיטב כספם- לא שינה. הן הביטו בנו אוכלים קינוח ואנחנו נישבענו לא לחזור ולהפיץ זאת בין כל חברי הפורום. זה היה ממש מעליב .

liti

New member
נאמר כבר הכל...

כל כך עצוב לשמוע שיש מקומות שעדיין מתייחסים ככה ללקוחות. אני אצל קלודין עדיין לא אכלתי, ובואו ונאמר ששלל הביקורות והרשמים שנכתבו כאן על המקום מאוד מקטינים את הסיכוי שזה יקרה, אלא אם כן יקרה נס...

dan dan

New member
למה זה לא מפתיע אותי?

קלודין כנראה עיפה כבר לשרת את סועדיה. והעיפות שלה דבקה בצוות שלה. לפני כשנה אירגנתי ארוחה לכמה חברים שם, ו-2 חברים נוספים שידעו שאנחנו סועדים שם, עברו באיזור ונכנסו לומר שלום. מן הון להון, התעורר בהם רעב מה, והם ביקשו להזמין מהמנות הראשונות. תוך שניות היגיעה קלודין ונזפה בהם על זה שהם לא מזמינים ארוחה שלמה. כמובן שקלודין סירבה לקבל את ההזמנה....וכך, הם הלכו להם, תוך שהם נשבעים לא להיכנס לקלודין יותר בחיים. וכך גמני. אני בא למסעדה כדי לאכול ולהנות, ולא כדי שיחנכו אותי. את זה עושים יופי בבית

dan dan

New member
אופסס, לא ראיתי מה שגסטרו כתבה.

אני הולך מיד לפינה
אחלה שבת לכולם.

ואכן מאז המפגש שם לא ביקרתי שוב

ואפילו הזהרתי חברים שתכננו לככת לאכול אצל קלודין. חבל שזה היחס שמקבלים, כי הלקוח צריך להיות בסדר העדיפון של מסעדן, ובמיוחד בימים אלו.

רומי 007

New member
גם לנו היתה חויה רעה אצל קלודין

וזה היה עוד במעונה הישן. הם לא הסכימו להכין לנו צ'יפס לילדה בתואנה ש"אצלם אין צ'יפס" וכך היא ישבה לה, ביום הולדתה ה-4, כשכל משפחתה אוכלת מטעמים ואכלה קשה של לחם. פשוט דוחה לאור העובדה שהורי, שהיו עד אותו יום סועדים קבועים של המקום, השאירו שם (לפני 5 שנים) יותר מ1000 ש"ח על הארוחה הזו. האוכל נתקע לנו בגרון, לא חזרנו יותר. אני אכן מקווה שקלודין תקבל מסר מהפורום הזה.

Lear22

New member
לדעתי, וזה בשיא הרצינות

צריך להדפיס את כל התגובות לשרשור הזה ולשלוח לקלודין בדואר לי אישית אין בעיה לעשות את זה מה אתם אומרים?

Lear22

New member
למה זה לא עולה לעמוד הראשון??

מה אתם אומרים? שווה להדפיס ולשלוח??

למעלה