קלדרון על אלתרמן

nutmeg

New member
קלדרון על אלתרמן

היה ממש יופי! לכל ההולכים ביום שישי - יש למה לצפות. היה צפוף, היה חם וכולנו היינו מרותקים.

עופר ב.ה

New member
אגב, באותו יום שישי

ב- 13:30, "פותחים ספרים" במועדון היינקן הבימה, עם מאיר שלו לרגל יציאת הרומן החדש שלו (פונטנלה), וחיים באר (שהתארח בחביבות לפני מספר חודשים בפורום ספרים וספרות השכן). אני מקווה להספיק להגיע גם לאירוע השני (שצריך לרכוש עבורו כרטיסים).

arivederci

New member
רומן חדש למאיר שלו?

יש לך פרטים נוספים?(על הרומן, לא על המפגש בהייניקן)

nutmeg

New member
המפגש בהייניקין

לא מופיע בשום מודעה/הודעה - אתה בטוח?? [מתה על מאיר שלו!]

עופר ב.ה

New member
מותר בכלל לכתוב "הייניקן"

בפורטל טובורג? בכל מקרה, אני בטוח, אם כי גם אני לא ראיתי הודעות, וניסיונותי להמציא תעודות מעמודי אינטרנט שונים כשלו. אמשיך לחפש.

עופר ב.ה

New member
יגעת ומצאת - ..

כאן יש ידיעה על ספרו החדש, ובמשפט האחרון כתוב על המפגש בהיינקן. ישנה בעייתיות מסוימת - כתוב שהוא באחת, מה שמעמיד את השואפים להספיק גם לקלדרון בלחץ זמנים מסוים. נוטמג, כמה זמן ארך המפגש עם קלדרון? (עד כמה שהשאלה לא נעימה ומנומסת כלפיו).

משום מה, הם הפסיקו לפרסם ../images/Emo10.gif

ב"עכבר העיר" את האירוע החודשי בהבימה הייניקן קלאב, בניגוד למה שהיה עד לפני שנתיים. אז אם מישהו נתקל בטעות באיזכור של האירוע הנעים הזה, שיספר לחבר´ה

קרןב

New member
אולי כי הם חוששים מצפיפות יתר?

אני גם לא מבינה למה, זה מקשה ומסרבל. אבל לפני חודשיים וחצי הייתי שם כשארחו את דוד גרוסמן, ולא יכולתי להכנס, כי לא היו כרטיסים. שבוע מאוחר יותר, לעומת זאת, לקראת המפגש הבא, אמרו שאי אפשר להזמין כרטיסים בטלפון אלא ביום המפגש, טענה מוזרה, בהתחשב בכך שבאירוע הראשון יעצו לי להזמין כרטיס לבא אחריו. בקיצור, בלאגן.

nutmeg

New member
קרוב לשעתיים

עם בעיות טכניות כמו מיקרופון שלא עבד וכו´. שעה וחצי נטו אם ברשפון מצוידים יותר טוב.

עופר ב.ה

New member
עדכון

"פותחים ספרים" בין 13:00-15:00. בנוסף לבאר שישוחח עם שלו, אבירמה גולן תשוחח עם סמי ברדוגו, וגיל הראבן עם סביון ליברכט.

שמעתי את סמי ברדוגו מתראיין לרשת א´

והוספתי את ספרו לרשימת הספרים, שאולי אקנה פעם.

עופר ב.ה

New member
אם יש לך את מוסף השבת של ידיעות

בחלק תרבות וספרות (עמ´ 28) יש סקירה של הספר וראיון קצרצר עם שלו. הוא יוצא לחנויות בימים הקרובים. אם אין לך אותו בבית, אשקול להקליד, כי זה באמת קצר.

arivederci

New member
תודה, עופר

יש לי את המוסף. מיד הולכת לקרוא. איזה כיף.ספר חדש של מאיר שלו! כל כך הרבה פעמים הוא איים שיפסיק לכתוב, שכבר התחלתי להאמין לו.

arivederci

New member
תודה, עופר

יש לי את המוסף. מיד הולכת לקרוא. איזה כיף.ספר חדש של מאיר שלו! כל כך הרבה פעמים הוא איים שיפסיק לכתוב, שכבר התחלתי להאמין לו.

shellyland

New member
מה זה

"היה ממש יופי"? ככה לימדנו אותך לסכם אירועים? פרטים בבקשה!

למעלה