קלאץ'!!!!

omri168

New member
קלאץ'!!!!

אהלן! אני בסביבות השיעור ה-8 ויש לי בעיה עם הקלאץ': נכון כשעוצרים נגיד ברמזור צריך להחזיק את הברקס והקלאץ'? ברמזורים ארוכים הרגל שלי מאוד מאו מאוד מתעייפת מהקלאץ' ואני כמעט לא מסוגל להמשיך להחזיק אותו בסוף השיעור. יש למישהו רעיון מאיפה נובעת הבעיה?

M o l

New member
אני לא יודע מאיפה הבעיה,

אבל מידי פעם אתה יכול להעביר לניוטראל ברמזור, אחרי שאתה עוצר. אני חושב שזה יעבור לך עם הזמן.

rpg2003

New member
אוקי

קודם כל נסה לשבת קרוב יותר עם הכסא בזמן נסיעה שים לב שאתה נח עם הרגל בצד ולא משאיר אותה קרוב לקלאץ' כמו שאני עשיתי פעם וברמזורים אתה יכול להחליף לניוטרל ולשחרר את הרגל או אפילו לאמברקס ואז בכלל לנוח...

BlackSheep

New member
וגם

מאחר שככה נוהגים בטסט כדי שתחזקי תרגלים גם לספורט וגם לטסט. או שאת יכולה לשאול תמורה ויכול להיות שהקלאץ' שלו כבר מת או שהוא פשוט "קשה" מידי וצריך תיקון....

HUhybrid

New member
ועוד עצה:

ללחוץ על דוושת הקלאץ' כשכף הרגל נתמכת במשטח ע"י העקב. (ככה פועל רכיב זה של תאוצת הכובד על שטח קטן יותר של כף הרגל, מה שמקטין את העומס עליו, בנוסף לתמיכה ע"י העקב). גיל.

rpg2003

New member
זה לא שייך, הכוח הנורמלי זהה...

וגם המתקף שלו. השאלה היא באיזה מצב אתה יכול להפעיל יותר כוח עם השריר וביותר נוחות

לא בידוק...

הכוחות לא פועלים על אותו ציר , כלומר יש עירוב של cos וsin ,ולכן הכוחות לא זהים (תחשוב על זה כעל מישור משופע)

§Oren§

New member
שניכם קשקשנים... חלאס עם השטויות...

ברור לכם שמה שאתם אומרים לא נכון, כן? אני בטוח שמתי שיעצור אתכם שוטר על מהירות, אתם תסבירו לו שבגלל שאתם בתנועה, והוא נייח, אז לפי היחסות הפרטית, הזמן שלכם עובר מהר יותר ביחס אליו (או שזה בכלל הפוך), ולכן זה רק נדמה לו שנסעתם מהר...

kiticat

New member
תקשיב

גם כשאני התחלתי ללמוד נהיגה גילתי שזה קשה לי. עיצה ראשונה, היא לתת לזה זמן. עם הזמן אתה תתרגל לאחיזה נכונה יותר שבה הרגל לא תתחלק מהדוושה ותוכל להחזיק אותה בעדינות ובלי לזרוק אותה אחר כך. דבר שני, היא לוודא שאתה יושב כמו שצריך. לפעמים הכיסא לא בזוית או לא בקירבה הנכונה דבר שמקשה על כך הרבה...

למעלה