קלאץ' וברקס..

tha doggfather

New member
קלאץ' וברקס..

אנשים התחלתי ללמוד אני שיעור 3... יש כמה דברים שאני עוד לא מבין כל כך א בבקשה מי שיכול לעזור לי אז ככה... האם בכל עצירה אני צריך ללחוץ גם על הקלאץ' וגם על ברקס? האם בהאטה כדוגמתץ פס האטה. עליי ללחוץ גם על הקלאץ' וגם על הברקס? תודה רבה לעונים!

lmstriX

New member
אוקי תשובה....

תראה, בכל מקרה, המנוע באוטו מסתובב כל הזמן כל עוד האוטו פועל, עכשיו שים לב, המנוע מחובר כל הזמן לגלגלים, כאשר אתה לוחץ על הקלאץ, אתה מפריד בין הגלגלים למנוע. כאשר אתה לוחץ רק על הברקס בלי לחיצה על הקלאץ אז למעשה המנוע מסתותבב רוצה לעשות פעולה של נסיעה ואתה מתנגד לו, חיכוך כזה הרבה זמן פשוט יכבה את האוטו.... אם אתה רוצה להאט אין צורך ללחוץ על הקלאץ.... אבל בעצירה מלאה אתה חייב ללחוץ על הקלאץ כדי להפריד את המנוע מהגלגלים (הרי הוא יכבה אם לא.....)

mc bige

New member
תשובה

שאתה רוצה לעצור עצירה מוחלטת, או בכלל האטה שמגיע ל10 קמש אתה צריך להכניס את הקלאץ' אם אתה רוצה רק להאט קצת אז לא צריכים ללחוץ עלך הקלאץ' נגיד אתה בא לעצור ברמזור אז אתה מתחיל להאט עם הקלאץ' ואז איזה 3 מטר לפני הקו עצירה או המכונית שלפניך אתה מכניס את הקלאץ'. בהאטה כמו פסי האטה אתה לא צריך להכניס את הקלאץ' אתה רק מאט עם הברקס, ורצוי שיש פסי האטה לעשות אותם על הילוך 2

למעלה