קלאז` למה לא מיצרים מנגנון לקלאז` שלא יזרק בבת אחד ויתכבה המנוע?
C crazy bitch17 New member 28/7/06 #16 אוטומט זה בגלל שהעולם מתנייד מיום ליום... |סתם כי הייתי חייבת להמשיך את השרשרת...|
א איש העוגה New member 27/7/06 #8 יודע מה אחי? עכשיו אני אנסה לענות על למה לא פיתחו את זה עד עכשיו.. א'- יכול להיות שלא חשבו על זה... ב'- יכול להיות שחשבו על זה אבל זה לא משתלם מכל מיני סיבות... יש לי רעיון בשבילך.. קח ת'רעיון הזה- זה אחלה סטארט-אפ.. אולי תוכל לפתח אותו..
יודע מה אחי? עכשיו אני אנסה לענות על למה לא פיתחו את זה עד עכשיו.. א'- יכול להיות שלא חשבו על זה... ב'- יכול להיות שחשבו על זה אבל זה לא משתלם מכל מיני סיבות... יש לי רעיון בשבילך.. קח ת'רעיון הזה- זה אחלה סטארט-אפ.. אולי תוכל לפתח אותו..
ט טאטעניו New member 28/7/06 #18 חברה תענו על תשובתי .אני כבר הולך לרשם הפטנטים אני חושב שזה רעיון גאוני אחרי שנכבה לי כל פעם המנוע
ט טאטעניו New member 28/7/06 #19 חברה תענו על תשובתי .אני כבר הולך לרשם הפטנטים אני חושב שזה רעיון גאוני אחרי שנכבה לי כל פעם המנוע
W wil New member 27/7/06 #14 פתיחה=יציאה מהמקום. כשרוצים להאיץ מהר מהמקום, מן הסתם צריך לשחרר קלאץ' די מהר (עם גז...) כמובן שזה מאוד שוחק את הקלאץ'.
פתיחה=יציאה מהמקום. כשרוצים להאיץ מהר מהמקום, מן הסתם צריך לשחרר קלאץ' די מהר (עם גז...) כמובן שזה מאוד שוחק את הקלאץ'.