קלאודיה

קלאודיה

לקלאודיה יקירתי!!! לרקוד איתך זה כמו לפרוט על נבל....חלומו של כל גבר..או עלם.. אני שמח שנפל החלקי לרקוד איתך. אולי אפילו מאושר מאוד... אישה מדהימה בעלת גזרה מהממת, מבנה גוף פנים כשל נערה בת 17.. (הנה עוד מחמאה, קחי אותי לידך לשמוע את זה תמיד.) בקיצור ולעניין....קלאודיה=כמעט הדבר המושלם... הלא מושלם הוא....(שששששש לא מרגישים היא נשואה). רע לרווקים טוב לבעלה....חחחחחחחחחחח היה לי הוענג קלאודיה לרקוד איתך, וכמו כן מקווה שתהיי תמיד תמיד כמו שאת מלאך מהלך בגן עדן שלי... באהבה רעמון ........

קלאודיה

New member
לרקוד עם רעמים

רעם יקר, מאחורי ה``ילד``מסתתגר גבר רומנטי??? אם תמשיך במחמאות כאלה , אקשור אותך אלי באזיקים..... מאוד הייתי רוצה להיות מושלמת (ולפי התאוריה שלך מה שצריך לעשות זה רק להרוג את הבעל............) גם אני נהניתי לרקוד איתך (מזל שהיה צפוף ונאלצנו לרקוד צמוד צמוד) העיקר, מתי המסיבה הבאה???

קלאודיה דארלינג

קלאודיה אני עורך מסיבה אצלי ....מסיבה אישית לשניים ואת מוזמנת להיות החצי השני.... ולגבי הבעל....תביאי אותו אני אתן לו לשחק דוקים או טאקי בזמן שאנחנו חוגגים לעצמנו.....חחחחחחחחחחח לא חייב ישר להרוג... אני אמרתי לך ...לא שימותו הקנאים.....שיחיו ויסבלו...חחחחחחח אוהב אותך מאוד רעמון מון

קלאודיה

New member
אתה מדליק אותי

רעמון יקר, המחשבה על בעלי משחק דוקים וטאקי בזמן שאתה ואני משתעשעים, ממש מגרה אותי....(רק שלא יחליט לשפד אותך, אולי תתן לו רק טאקי...) ד.א. האם שכחתי לציין שהמאכל החביב עליו הוא בייצי שור ונקניקיות על האש??? אז תשתדל לזכור את זה כשאתה מזמין אותי למסיבות פרטיות...........חחחחחחחחחחחח תמשיך להרעים את זמננו. (מה אין פה סימנים?? נשיקות לבבות וכו???חבל הפסדת...)

טוב קלאודיה

מה יהיה קלאודיה מתוקה...אני יש לי רעיון פצצה ... אולי אולי אולי אני אמצא קודם לבעלך מישהי...שתסיח את דעתו ואחר כך אני אתפנה אליך...ככה היא תשעשע אותו ..ותעסיק אותו בכל מיני דברים שהוא אוהב כמו הביצי שור והנקניק...שהוא אוהב ואני אראה לך אילו ביצי שור ונקניק אני מחזיק...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו טוב רק שבעלך לא ירצה אותם לפניך...חחחחחח בהמון אהבה רעמון...@(---->>-----פרח רק לך

למעלה