קי אלילת הברזל

SaidinsTaint

New member
קי אלילת הברזל

ראיתי את הסוף של הפרק שהיה ביום שישי בלילה - ולא הבנתי שום דבר כמובן. מה זה מי זה, שווה לראות?

mermit

New member
../images/Emo32.gif אהבתי את הציטוט בחתימה...

הזכיר לי מודעה של האקונומיסט שראיתי באנגליה: The meek shall unherit the earth, but not the oil rights

Boojie

New member
ואני קוראת לסדרה האיומה הזו

"קיא אלילת הברזל".

SaidinsTaint

New member
עד כדי כך?!../images/Emo2.gif

היא באמת נראתה לי קצת משונה - והתקציר המעפן שהיה בתבל דיגיטל לא מספר הרבה...

PROJECT:2501

New member
זה לא מייצג../images/Emo46.gif

יש אנימות טובות בהרבה, הסידרה הזאתאת (לא ראיתי אבל שמעתי שהיא גרועה) לא מייצגת את הז´אנר הניפלא הזה, למי שיש גישה לאוזן השלישית (מקנא בכם) שיקח אחת מהסדרות הבאות: cowboy bebop neon genesis: evangelion rurouni kenshin או אחד מהסרטים: akira ghost in the shell princess mononoki בהצלחה

Boojie

New member
את רוב אלה שהזכרת לא ראיתי,

אבל אני רוצה לציין שאת קאובוי ביבופ ממש לא אהבתי - עלילה דבילית לחלוטין, בעולם לא אמין, עם דמויות לא אמינות, אבל כרגיל באנימה, אנימציה מגניבה. גם את גוסט אין דה של לא אהבתי - אנימציה מרהיבה, עלילה שיכלה אולי להיות מעניינת, ורגעים ארוכים מנשוא שבהן מתייצבת אחת הדמויות מול המצלמה ומרצה את משנתה ולבטיה הפילוסופיים למשך עשר דקות כל פעם. ניסיתם פעם להסתכל על דמות אנימה מדברת פילוסופיה במשך עשר דקות רצופות? סרט מרהיב עין, ומבוסס על רעיונות מעניינים (אם כי די משומשים), אבל עשוי חרא מבחינה קולנועית. היחיד ברשימה שאהבתי, וממש אהבתי, זה הנסיכה מונונוקי. סרט יפהפה, מבוסס על מיתוסים יפניים, ועשוי ממש טוב. אנימציה מרהיבת עין כבר אמרתי?

חוץ מקנשין ראיתי את כל אלו שהוזכרו

ומונונוקי הוא החלש שבהם. באוונגליון כל סוף הסדרה זה הרצאת המשנה, ועדיין יוצא טוב. קאובוי ביבופ - צריך לראות את כל הפרקים בלי להחמיץ אף אחד. מה לעשות שזו סדרה שבנויה כך... וזו סדרה מעולה, עם תימה מרכזית אחת שמתבררת בסוף (והמון רמזים באמצע), מוזיקה טובה, ועולם מעולה. אני מנחש שאת VAN DREAD לא ראית? כדאי מאוד. יש לי הרגשה שמזה תהני, למרות ההבדל בטעמנו.

Boojie

New member
איש איש וטעמו אימו, אמר אדיפוס.

אני אישית אהבתי את מונונוקי. ולא מקובלות עלי סדרות שעליהן אומרים לי "צריך לראות את כל הפרקים כדי להבין". כשאני צופה בסדרה, אני לא לוקחת קורסים באוניברסיטה, שאני חייבת למלא את מכסת הנקודות ולקחת את כל דרישות הקדם. אני מסתכלת טלוויזיה, ראבאק! אני עושה את זה כדי להנות, לא כדי למלא חובה כלשהי! פיכסה ביבופ. אפילו אם בפרק האחרון מתברר שאם אספת את הרמזים מכל הפרקים אתה מגלה מיהו אלוהים, מה ייעודנו על כדור הארץ, ואיך נראות פני הרשע.

Yuli Gama

New member
יש אנימות מעולות! אבל..

neon genesis: evangelion אני עוד יכולה להבין ו vamir hanter D הוא ממש טוב אבל princess mononok? חביב לא יותר מזה

SaidinsTaint

New member
לא לקחתי את קי בתור מיייצג לאנימה..

פרצוף חמוץ כזה הופך להיות לימון ולא תפוז לא? :) Princess Mononoke - סרט נפלא וממש אהבתי אותו - במיוחד את הקטע שהיא תוקפת את העיר- ואחרי שהיא נועצת בו את פגיון הקריסטל.
Can we eat the elk? No, you may not - now go home​
כאילו שהיא נוזפת בילד קטן
ראיתי את הסרט כבר כמה פעמים - בעיקר את ההתחלה - כי הראיתי בכל פעם לאנשים אחרים "טעימה" מהסרט - עד הקטע שהוא עוזב את הכפר. רובם ממש אהבו - למרות שכמה ממש לא אהבו את הסוף.. ולשמוע את הקול של סקאלי בתור מורוו... :) ואת הסרט הזה עוד ראיתי אחרי החוויה הטראומטית של אקירא..

Yuli Gama

New member
כול אחד והטעם שלו

העיקר שיהיו מספיק אנשים שיהבו את הג´נר כדי שאפשר יהיה להיתווכך :) את אקירה לא הצלחתי להחריך את עצמי להסתכל עד הסוף.

למעלה