קית' ג'ארת

Acoustic83

New member
קית' ג'ארת

אני מאזין לאלבום הקונצרט בקלן של קית' ג'ארת . נדמה לי שיש עוד רבים כמותו, מין אלבומי הופעות רוויי אילתורים ארוכים מאוד, מעט קטעים בני 20 דקות בממוצע. אני מעוונן בחוות דעת דווקא לגבי אלבומיו שאינם כאלה, אלא אלבומי אולפן מולחנים בהם מעט יותר קטעים ויותר קצרים וענייניים, כדי להתרשם מהסגנון שלו כמלחין ומעבד ולא רק באילתור. אלו אלבומים שלו מצאו חן בעיניכם? האם יש אלבום (או כמה אלבומים ) אולפן ספציפי בולט הנחשב ל"יצירת מופת"?

שבלוז

New member
מאחר ואף אחד לא ענה

אני אנסה לענות את דעתי.לג'ארת היתה התחלה טובה מאוד בשנות השישים. אני אישית לא כל כך אוהב את ECM, לא בגלל שאני חושב שהם לא טובים אלא בגלל שהם נותנים לי תחושה של הפקת-יתר עם הצליל שלהם, וזה פחות מדבר אליי. האנתולוגי שלו הוא אלבום חזק מאוד בעיני. אם היו שואלים אותי הייתי מצביע עליו. לגבי התרשמות כמלחין ומעבד ציפיתי שאחרים יגיבו אבל התאכזבתי, אני פשוט מרגיש לצערי לא מספיק מעודכן בשביל להביע את דעתי בנושא הזה. דווקא רציתי לשמוע אחרים שאולי "יפתחו" לי את העיניים לגביו יותר אבל בינתיים השרשור נראה מיותם. אולי צריך שיביאו אותו פעם לארץ בשביל שיחשפו אליו יותר אנשים. חבל שהשרשור הזה לא מתקדם יותר קדימה בהחלט מעניין והייתי שמח אם מישהו היה נותן קצת מידע יותר מפורט עליו ועל עבודתו.

למעלה