קישור.

destiny36

New member
אתמול ישבתי עם כמה ילדים/ות

בהפסקת עבודה.. דיברנו על החיים נישואים וכו הם לא ממש הבינו על מה אני מדברת כששללתי נישואים !

אמא, אז למה אתם לא מתחתנים?

אני פשוט לא מבין אותכם....כך שאל אותי הבן ... עניתי לו שטוב לנו מאוד יחד ואין צורך בטבעת הזו על האצבע או ברב כדי לעזור לנו לקשר שביננו,אנחנו מתכננים להיות ביחד כמו שאנחנו היום ללא התוספות המיותרות,שנינו נכווינו מאד מהמוסד הזה הנקרא רבנות. בסוף השיחה הילד אומר לי...יודעת מה אמא אתם צודקים, אני רק מקווה שימשיך להיות לכם טוב כמו היום לעוד הרבה שנים

destiny36

New member
הילדים שאלו לא פעם. למה לא מתחתנת?

בשבילהם חתונה זה עוד ילדים. אז שוב שואלים "למה את לא מתחתנת ועושה לנו עוד אחים". אז עניתי שגם אם אתחתן (מה שלא יקרה מסתבר) לא מתכוונת להביא להם גם חצי אח/ות. שרק ימשיך לכם ולכל הזוגות. לא צריך לאושר הזה שום חותמת!

האם מוסד הנישואין פושט את הרגל?

עוד לא אבל התהליך בעיצומו ויותר ויותר אנשים בוגרים מבינים כי אין זו הדרך הנכונה כנראה שאין מנוס מהריגוש הזה של זוגיות , משפחה וילדים אבל חייבת להיות דרך אחרת כי אנחנו כאן במוסד הזה שנקרא נישואין משלמים יותר מידי גם בביחד וגם בלחוד משלמים בזמן,בכאב,בכעס,בכסף,בדמעות..........................ועד לאן? אין לי תשובות אבל אשמח לשמוע רעיונות יצירתיים

jdpworld

New member
הכל

שאלות כמו תגובות נעשו בקיצוניות...הכל או כלום,שחור לבן. מי רוצה מתחתן,מי לא,פוסח...יש לכך כל כך הרבה משתנים שלהשים הכל בסל אחד זה סתם מטופש...לאחדים זה הסטטיסטיה של הגרושים ,לאחרים חלישתה של הדת. לא הכל עיסה אחת,ובני אדם אינם סטנאצ... החיים כמו גלגל,יחזרו עוד לשם...כי להתחתן זה צורך אמיתי של הגבר,ובריחתה האין סופית של האישה.

למעלה